Menu

Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieuze, jonge hotelketen met veel doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij bij Apollo & Leonardo Hotels aan het juiste adres!

Wij zijn een hotelketen van 17 hotels in Nederland en België. Hier zijn we actief onder de vlag van Apollo Hotels & Leonardo Hotels. Onze hotels vind je op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn en in een groene omgeving. Op onze uiteenlopende locaties organiseren wij vele meeting & events. Geef een bruisend feest bij Event Centre Vinkeveen, geniet van fine dining op 85 meter hoogte bij Floor17 in Amsterdam of ga voor teambuilding naar de Veluwe!

Wist je dat?

Op 1 augustus 2018 zijn Apollo Hotels en Leonardo Hotels familie geworden! Als onderdeel van de Fattal Hotel Group zal Apollo Hotels en Leonardo Hotels verder gaan groeien in Nederland, België en zelfs door heel Europa. Onze hotels zijn net zo verschillend als onze mensen. Toch zorgen we er met elkaar voor dat onze gasten een onvergetelijk verblijf hebben, waar ze ook verblijven. Jij wilt toch ook onderdeel uitmaken van deze gezellige familie?

Contactinformatie

Janita van Gelder – 0612038192 of jobs@apollohotels.nl

Ontdek alle jobs bij Apollo & Leonardo Hotels