Menu

“De Band met het team heb ik het meest gemist. Het is net een familie. Natuurlijk is er weleens onenigheid, maar uiteindelijk werk je samen aan iets moois. Ik miste dat familiegevoel heel erg!”

Bedrijfsleider Jerry Khristiono is terug van weggeweest en werd geinterviewd door ZOZ Magazine:

Welkom bij Restaurant Blauw Amsterdam. We nemen u graag mee op reis door onze traditionele Indonesische keuken. Met pure ingrediënten serveren wij een palet aan smaken en bereidingswijzen. Vis, vegetarisch, vlees of een uitgebreide rijsttafel onze gerechten zijn allemaal geïnspireerd door de culinaire tradities van de gehele Indonesische archipel.

Onze service is gastvrij en attent met een informeel karakter. De ambiance is modern en sfeervol met een knipoog naar het verleden.

We vertellen u graag over onze bijzondere wijn spijs combinaties.

Selamat Makan!

Wist je dat?

Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar!

Activiteit

Sambal workshop bij Blauw

Ook zo dol op onze huisgemaakte sambals? Kom ze dan zelf bij ons maken! Tijdens de sambalworkshop bereiden we vier verschillende soorten sambal; van de milde, zoetige sambal badjak tot de frisse sambal ijo. Ook de verrassende sambal tempeh wordt besproken. Altijd het verschil tussen lombok, rawit en pili-pili, daun salam en daun jeruk purut willen weten? Onze koks met Indonesische roots zullen je dit met alle plezier vertellen. Na afloop neem je natuurlijk je zelfgemaakte sambals mee naar huis! Tijd: 12:00 tot 14:00 Aantal deelnemers: maximaal 15

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Restaurant Blauw Amsterdam en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerkers bediening M/V

Bekijk hier alvast onze topvacatures



Contactinformatie

Jerry Khristiono (Bedrijfsleider): info@restaurantblauw.nl of 020 675 50 00

Contact

Partner Week van de Horeca
Partner Week van de Horeca
Partner Week van de Horeca
Partner Week van de Horeca