Menu

FNV Horeca wederom Hoofdpartner Week van de horeca

FNV Horeca, dé vakbond die de belangen van werknemers in de horecasector vertegenwoordigt, blijft wederom partner van de Week van de Horeca. De voortzetting van het partnerschap benadrukt de voortdurende toewijding van FNV Horeca aan het ondersteunen en vieren van de horecabranche in Nederland via dit landelijke initiatief.

De Week van de Horeca is een jaarlijks terugkerend evenement dat de veelzijdigheid en levendigheid van de horecasector viert. Dit evenement brengt horecaondernemers, werknemers en horecaliefhebbers samen om uit te dragen wat voor een prachtige branche de horeca is om in te werken, studeren en jezelf te ontwikkelen. Tijdens de Week van de horeca zetten wij gezamenlijk alle huidige horecaprofessionals in het zonnetje en worden door het hele land activiteiten georganiseerd, zoals workshops, kijkjes achter de schermen en natuurlijk ook de verkiezing van het Leukste horecateam van Nederland waar FNV zeer actief mee betrokken is. De feestelijke finale hiervan zal net als vorig jaar weer plaatsvinden tijdens de Gastvrijheidstop op dinsdag 8 november in Gooiland Hilversum.

“De verlenging van onze partnerschap met de Week van de Horeca onderstreept onze voortdurende inzet voor de werknemers in de horecasector. Samen willen we een positieve impact hebben op de sector en de mensen die erin werken. We kijken uit naar weer een mooie samenwerking en naar het versterken van de horeca in Nederland, met onder andere onze rol in de verkiezing van het Leukste horecateam van Nederland en de betrokkenheid van diverse horecaopleidingen hierin.”