Menu

Ben jij al een ster of wil je er één worden? 
Word ambassadeur van onze 5 sterren en maak deel uit van ons team in a World of Luxury and Art!

Het luxe 5-sterrenhotel Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het prachtige Scheepvaarthuis, een meer dan honderd jaar oud monument dat geheel gebouwd is in Amsterdamse School stijl. Het hotel is centraal gelegen met de grote bezienswaardigheden in en rond Amsterdam binnen handbereik. Naast de prachtige historie die het pand uitademt biedt het hotel 205 kamers, 8 inspirerende vergader- en evenementenruimtes, Restaurant Seven Seas, een Bar-Lounge en Spa & Wellness center. De adembenemende glas-in-loodkoepel, het spectaculaire trappenhuis en de uitzonderlijk gedecoreerde gevel zijn zeker een bezichtiging waard. Met uitzicht op de gracht of het IJ maakt dat een overnachting in Grand Hotel Amrâth Amsterdam een onalledaagse historische beleving is.

Wist je dat…?

Meer informatie over Grand Hotel Amrâth Amsterdam coming soon!

Activiteit

Kijkje achter de schermen en maak een professionele LinkedIn foto

Ga met ons op reis en ontdek zelf waar rijke Amsterdamse historie en 5-sterren hotelbeleving samenkomen in a World of Luxury and Art. Een unieke reis en de ticket krijg je van ons! Het programma van deze ontdekkingsreis? Een tour door het monumentale Scheepvaarthuis, Bubbels & Bites in de beroemde Beraadzaal (hier moet je geweest zijn!), upgrade je LinkedIn foto in stijl onder begeleiding van een professionele fotograaf, maak een rondje in onze hoofdattractie; de Paternosterlift, win leuke prijzen en bovenal: ontmoet ons; het team van Grand Hotel Amrâth Amsterdam! Wij kunnen niet wachten JOU te ontmoeten, zien we je daar? Graag tot dan!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Grand Hotel Amrâth Amsterdam en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Sales Manager

Front Office Supervisor

Conciërge