Menu

Unieke marketing campagnes met hologrammen

Creëer unieke en impactvolle social marketing campagnes met hologrammen in augmented reality. 

Met een simpele toevoeging van een QR code of url krijgt je online óf offline advertentie een compleet nieuwe dimensie. Een hologram dat uitleg geeft over een product, een training geeft of een unieke campagne lanceert via social media. 

Medi AR foto

Voor de Medi Restaurant Group hebben wij een uniek project gelanceerd waarbij gasten na het scannen van de QR code verwelkomt worden via een hologram in augmented reality.

Ga voor die WOW, met 3D

Voor méér sales en klanttevredenheid

Maak kennis met AR Technologies

Vraag een gratis test aan voor uw producten
Aan de slag

Social media campagnes en product launches met hologrammen

Lanceer aantrekkelijke win acties, out of the box verkoopcampagnes of campagnes voor jongeren met hologrammen in augmented reality. 

Geen apps nodig, snel opgestart en bewezen effectief op engagement en exposure voor uw merk of product

Sterrenchef Ron Blaauw die live als hologram verschijnt

Een van onze projecten was een samenwerking met sterrenchef Ron Blaauw. Voor zijn thuisbezorgt pakketten hebben wij een speciale campagne opgezet voor een unieke ervaring en verhoogde sales.

Na het scannen van de QR code verschijnt Ron Blaauw als hologram en brengt hij een persoonlijke boodschap. Voor deze campagne zijn meer dan 1500 augmented reality projecties uitgevoerd. 

Zij gingen je voor

Ben jij al klaar om te innoveren?

Meetbare resultaten en betrokkenheid. Impactvolle marketing campagnes. Een augmented reality hologram project start vanaf slechts € 750,-
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.