Augmented reality, Ron Blaauw,

Amsterdam 23 december, Wat doe je als sterren chef wanneer je de thuisbezorgd boxen persoonlijk wilt maken ten tijde van corona? Ron Blaauw maakt gebruikt van augmented reality om zijn gasten thuis een persoonlijke boodschap te geven.

Gasten die een van de Ron Gastrobar At Home-boxen in huis halen worden verrast door Ron die als hologram verschijnt. Na het scannen van een QR code komt Ron tevoorschijn en wenst hij je een fijne avond.
Ron Blaauw is continu op zoek naar nieuwe manieren om gasten thuis een extra belevenis mee te geven. “Nu we onze gasten niet fysiek kunnen verwelkomen, zorgen we altijd dat onze At Home-boxen de gasten toch nog een geweldige ervaring bieden. Met deze nieuwe actie zien gasten thuis mij ineens verschijnen en bedank ik ze voor hun bestelling”, aldus Ron.

Volgens oprichter van het augmented reality bureau AR Technologies, Lennart Maas, is augmented reality in opkomst. “Wij zien augmented reality steeds meer verschijnen; webshops die het gebruiken om klanten hun producten live in hun kamer te laten projecteren, tot fysieke trainingen die nu worden omgezet naar augmented reality trainingen, ook in hospitality. Wat Ron heeft gedaan is wederom een unieke invulling een geeft de gasten thuis zeker een out of the box ervaring mee”.

Ron Blaauw sluit jaar af met eindejaarsshow
Op 30 december sluit Ron Gastrobar At Home samen met Selwyn Senator en Thuis Uit Eten het jaar knallend af met een eindejaarshow. Vanaf 20.00 uur is dit live voor iedereen om te volgen, met optredens van bekende artiesten, diverse mystery guests die te zien zijn en leuke prijzen om te winnen. Meer informatie over de artiesten en show volgt binnenkort op de social media accounts.