Menu

Nedflex Vriend van Nationale Techniekdag

Wie zijn jullie en hoe zijn jullie verbonden met de horeca?

“Nedflex heeft de ervaring en expertise in huis om precies die ondersteuning te bieden die horeca ondernemers nodig hebben op het gebied van personeelszaken. Door onze jarenlange ervaring als personeelspartner van diverse horeca ondernemers weten wij als geen ander dat iedere ondernemer andere behoeftes heeft. Daarom biedt Nedflex maatwerk. Of u nu vooral wilt besparen op uw administratiekosten, behoefte heeft aan flexibiliteit of dat u wilt kunnen sparren met een volwaardige HR-afdeling. Nedflex biedt een ontzorgingspakket op maat.“

“Wij hebben onze dienstverlening afgestemd op zowel de werkgever als de werknemer in de horeca. Dat is dan ook een van de redenen dat Koninklijke Horeca Nederland voor ons heeft gekozen als branchepartner.”

Waarom zijn jullie Vriend geworden van de Nationale Techniekdag?

“De Nationale Techniekdag is een leuk initiatief om op een creatieve manier werkzoekenden een (letterlijk) kijkje in de keuken te geven. Als HR dienstverlener en partner van KHN willen wij ons steentje bijdragen om een oplossing te vinden voor het tekort aan horecapersoneel. Naast dat we moeten zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden is het vooral ook heel leuk om in de horeca te werken. Daarom zijn wij Vriend geworden van de Nationale Techniekdag. Laat aan iedereen zien hoe mooi het horecavak is!”

Waarom is het belangrijk voor jullie om bij te dragen aan een gezond en verbeterd imago van de Nederlandse Horeca?

Wij dragen zorg voor de personeelszaken van diverse horeca ondernemers en maken dan ook van dichtbij mee dat het lastig is om horecapersoneel te vinden. Door de Nationale Techniekdag kunnen we aan iedereen laten zien hoe mooi het horecavak is en daarmee stimuleren we de match tussen werkzoekenden en werkgevers.

Hebben jullie vanuit jullie expertise Tips & Tricks voor ondernemers mbt het vinden van personeel, het omgaan met personeel en het aannemen van personeel?

“Personeel vinden in de horeca is in deze tijd een grote uitdaging. Wij delen onze kennis over personeelszaken daarom graag. Op onze website zijn diverse blogs te vinden waarmee we u graag op weg helpen of download onze 10 tips om horecapersoneel te vinden. Uiteraard komen wij ook graag een keer bij u langs om uit te leggen wat wij doen en om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.”