Menu

Restaurant-Uitspanning De Nadorst is een restaurant-uitgaanscentrum met ruim 40 medewerkers, leeftijd tussen 15 tot 70 jaar gevestigd in een nostalgische stolpboerderij. Plaats voor honderden gasten in het restaurant, de zalen en de verschillende terrassen. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur met vergaderingen, lunches, bruiloften, verjaardagen en bedrijfsbijeenkomsten.
Wij organiseren regelmatig dancingavonden met spectaculaire optredens en dinershows. De Nadorst is landelijk gelegen in het hart van Hoorn met een ruim parkeerterrein op loopafstand van de natuurspeeltuin/kinderboerderij/stadspark (MAK). Het interieur heeft een authentieke Westfriese sfeer waarbij de kinderrijke doelgroep zich op zijn gemak voelt.

Wist je dat…?

De Nadorst is een bedrijf met historie, een voormalige dancing/herberg, waar rond 1970 al gasten kwamen uit de regio naar de toenmalige dancing met optredens van de Dolly Dots, Lee Towers, Vanessa, Drukwerk, de Dijk, etc. Nu komen er oudere gasten binnen die aan hun kleinkind uitleggen dat ze hier oma voor het eerst hebben gezoend. De Nadorst bestaat al vanaf 1600 en zelfs in de reisverslagen van Vincent van Gogh staat deze Herbergh De N’adorst genoemd.    

Activiteit

Op zoek naar de Terras-Grillmaster van 2019

Tijdens de Nationale Techniekdag op 21 mei kunt u deelnemen aan de Grillmaster competitie. Op ons terras laat u op de “Ofyer” in maximaal 20 minuten aan een deskundige jury zien dat u de “Crocodile Dundee” op de barbecue bent. U gaat ons verassen met uw vlees/vis combinaties en “outback” smaken. Bent u de Nadorst Grillmaster van 2019?

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar onze activiteit ontdek zelf waarom Restaurant-Uitspanning De Nadorst dé plek is voor jou om te werken.

Topvacatures

Medewerker bediening

Barkeeper/Kelner

Bekijk hier alvast onze topvacatures