Menu

Nationale Techniekdag wordt mede mogelijk gemaakt door onze VriendenHorecamagazine.nlMetos is al jaren marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. En daar staat een wereldspeler van formaat achter!

Metos is namelijk onderdeel van de Ali Group; een bundeling van 75 toonaangevende bedrijven in de hospitality industrie, die stuk voor stuk hun sporen in de professionele keuken en/of spoelkeuken hebben verdiend en die gezamenlijk continu grenzen blijven verleggen.

Metos is gespecialiseerd in zowel gehele maatwerkprojecten als in de verkoop van losse apparatuur. Wij specialiseren ons in het ontwerpen, installeren en onderhouden van professionele keukens en spoelkeukens ten behoeve van o.a. instellingen, ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants, onderwijs, retail, hotellerie en horeca. Wij doen dit met uitstekende service, innovatieve concepten, logistieke oplossingen,  hoogwaardige producten, originaliteit en design. En vooral met passie. Een keuken waar werkklimaat, veiligheid en hygiëne hand in hand gaan.HOTEK

Ondek hier meer over Hotek en Guestkey


Lightspeed Restaurant Kassasysteem

Lightspeed is een cloud-gebaseerd platform dat horecazaken in ongeveer honderd landen ondersteunt. Het slimme, schaalbare en betrouwbare kassasysteem helpt horecaondernemers bij het verhogen van hun efficiëntie, het nemen van datagedreven beslissingen, en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor hun gasten.

Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment is een echt familie bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft op het gebied van de levering en het onderhoud van professionele horeca apparatuur. Betrouwbaar, persoonlijk en betaalbaar is waar wij als bedrijf voor staan. Dit is niet alleen terug te zien in de kwaliteit, het gebruiksgemak en het aantrekkelijke prijsniveau, maar ook in ons hoge service niveau.

Bij Maxima kun je niet alleen terecht voor barapparatuur, koelingen, ovens, vaatwassers en bakwanden, maar ook voor gebruikte horeca apparatuur. Machines, accessoires en onderdelen worden direct uit eigen voorraad geleverd.

Ben je nog niet bekend met Maxima en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vooral eens contact met ons op of kom langs in onze showroom in Mijdrecht!

Ontdek meer over Maxima Kitchen Equipment


Nedflex

Wie is Nedflex?

Ontwikkelingen staan nooit stil. En wij weten als geen ander mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt en de steeds veranderende vraag van onze klanten. Want dat is wat we altijd al hebben gedaan, al ruim 26 jaar lang. Nedflex levert maatwerk. Elke klant is uniek en wij vinden voor iedereen een passende én duidelijke oplossing. Onze klanten weten, dankzij onze no-nonsense cultuur, precies waar ze aan toe zijn met ons, geen verrassingen achteraf.


Werkenindehoreca.nl

Op WerkenindeHoreca.nl vind je een ruime keuze in horeca banen en bijbanen van verschillende niveaus. Zo kun je niet alleen bij ons terecht tijdens je studie voor een leuke bijbaan of stage, maar hebben wij ook diverse Horecavacatures om je loopbaan te starten en/of voor de vervolgstappen in je horeca carrière . De vacatures van de aangesloten bedrijven zijn makkelijk en overzichtelijk te vinden via verschillende zoek criteria. Zo kun je bijvoorbeeld je gewenste vacature vinden door te zoeken op regio/postcode, functiegroep, functiekenmerk of soort dienstverband

Meer informatie vind je op Werkenindehoreca.nl


Just Horeca

JustHoreca is een recruitment/adviesbureau gespecialiseerd in het opzetten, ondersteunen en begeleiden van keukenteams van catering keuken tot sterrenniveau. Wij recruiten zelfstandig werkend koks, Chef’s de partie, Souschefs en Chefs zowel op flexibele/interim (FlexPool) als vaste basis (Werving & Selectie) voor onze relaties.

Naast recruitment houdt JustHoreca zich ook bezig met Keukenoptimalisatie en wij leiden koks op voor de branche erkende opleiding tot SVH-kok (Stichting Vakbekwaamheid Horeca).


Pitch PR


AttitudeWorks

AttitudeWorks is hét hospitality recruitment – en advies bureau. AttitudeWorks is gespecialiseerd in Employer Branding en hierbij horende Recruitment Marketing Campagnes. 
Naast Werving – en Selectie van horecapersoneel, biedt AttitudeWorks ook Recruitment Process Outsourcing, ofwel de volledige uitvoering van al uw recruitment activiteiten


Les Clefs d’Or Nederland

De Nederlandse Vereniging van Hotel Conciërges, ofwel de Gouden Sleutels, is een vereniging van ervaren en gepassioneerde Hotel Conciërges in Nederland.

Ons motto: Service Through FriendshipXyto Media

XYTO Media is een creatieve en veelzijdige uitgeverij. Wij ontwikkelen en exploiteren lokale en vakgerichte media. Ons team bestaat uit (hoofd)redacteuren, designers, fotografen, editors en doelgerichte media adviseurs. Resultaatgericht, enthousiast en nuchter als we zijn hebben we inmiddels een behoorlijk portfolio opgebouwd.


Focus on Work

Uw financiële coach

Ondernemen is fantastisch. Er zijn echter ook zaken waar u niet voor kiest maar die wel moeten gebeuren. Ons administratiekantoor biedt pasklare oplossingen voor het opzetten, herstuctureren of simpelweg voeren van uw administratie. Wij nemen piekbelastingen weg en realiseren permanente oplossingen voor knelpunten in uw administratie zodat u alle vrijheid heeft om te ondernemen. Bij Focus on Work zijn de lijnen kort. U heeft één vast contactpersoon die u en uw bedrijf kent. Snel, efficiënt, accuraat en vertrouwd.


Luxonos

Luxonos heeft meegewerkt om de wereldrecordpoging goed hoorbaar en zichtbaar te maken. Zij hebben hiervoor hun audiovisuele middelen ingezet.

Ben jij ook bezig met een evenement waar licht, geluid, video apparatuur of special effects nodig zijn? Huur dan gemakkelijk met gratis bezorging in diverse regio’s via lichtgeluidhuren.nl


Duyvis
Independent Hotel ShowWijnSpijsEuro ToquesGastronomisch GildeFoodLab Limburg

Over FoodLab Limburg

FoodLab Limburg streeft naar een toekomst van bijzondere smaken en productbereidingen in Limburg, maar vooral naar gepassioneerde mensen die de gastronomie in Limburg naar een hoger niveau gaan brengen. FoodLab Limburg zorgt voor een parallelle ontwikkeling bij onderwijs en bedrijven; een platform waar studenten en medewerkers kennismaken met de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de sector; met de diversiteit en de mogelijkheden. We creëren leercommunities waarbij we uitgaan van een actieve student en actieve bedrijven. De leercommunities worden verspreid over de provincie Limburg en bestaan uit bedrijven en scholen die in de diverse regio’s FoodLab-activiteiten gaan ontwikkelen en uitvoeren.

Om dat doel te bereiken zet FoodLab Limburg in op een betere aansluiting van food en hospitality opleidingen op de (veranderende) vraag naar goed gekwalificeerd personeel. Ook wil FoodLab Limburg de doorstroom van het voortgezet- naar het middelbaar- en hoger onderwijs beter op elkaar afstemmen en een imagoverbetering van de hele sector bewerkstelligen.Dutch Cuisine

Over Dutch Cuisine 

Dutch Cuisine is een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Wij willen aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten op het bord. Daarom willen wij een zo groot mogelijk publiek bereiken met ons gedachtegoed. Daarvoor hebben we de chef nodig om Dutch Cuisine te omarmen en uit te dragen naar de gasten door met groenten te koken en voor zichzelf een beter rendement te realiseren. Dutch Cuisine ziet de chefs als de change-agents. Zij kunnen het gedachtengoed uitdragen, de verhalen vertellen, receptuur verspreiden en de principes toepassen in gerechten en menu’s met het Dutch Cuisine label. En daarmee een belangrijk verschil maken.

Dutch Cuisine zet in nauwe samenwerking met diverse partners de Nederlandse keuken en eetcultuur weer stevig op de kaart en realiseert dit op veel verschillende manieren en via diverse kanalen. Bijvoorbeeld via de vele producten en diensten die Dutch Cuisine heeft ontworpen. Van chef’s tables tot inspiratiesessies en van publicaties tot routes. Wat deze producten en diensten gemeen hebben? Inspirerende ervaringen bieden!       

To see, to do, to taste!


Neem contact op en word ook Vriend van Nationale Techniekdag