Menu

Breng uw woningprojecten tot leven

Voor www.bouweeneigenhuis.nl hebben wij een unieke toevoeging gecreëerd voor het bouwproject: van bouwtekening naar 3D model in augmented reality.

Potentiele kopers kunnen het huis zelf op de bouwkavel projecteren in augmented reality, of gewoon thuis in de woonkamer. Gemakkelijk met één klik op de knop via de mobiele telefoon.


Stelt u zich eens voor: uw bouwproject komt tot leven, zowel digitaal als offline. Dankzij augmented reality kan uw bouwtekening, schaalmodel, artist impression of rendering geprojecteerd worden in de werkelijkheid.

Verhoog de betrokkenheid bij uw bouwprojecten, laat potentiële kopers hun droomhuis zelf op de kavel projecteren via de mobiele telefoon en creëer een unieke Wow – ervaring.


Bekijk dit huis nu live in 3D en augmented realityBekijk dit huis in augmented reality via uw mobiel. Klik op de AR knop en projecteer het huis op elke locatie en ervaar augmented reality nu zelf.
Verander de afmeting zelf naar wens met uw vingers.

Liever uw droomhuis met een andere steensoort? Bekijk dan deze optie.
Bent u een projectontwikkelaar, makelaar of online platform en wilt u meer interactie en betrokkenheid bij uw projecten? Ontdek dan de kracht van augmented reality en innoveer samen met AR Technologies.


Kom met ons in contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.