Menu

Wil jij werken in het grootste rijksmonument van Nederland?

Abdij Rolduc is gelegen in Kerkrade en behoort tot een van de belangrijkste UNESCO monumenten van Nederland. Het is tevens het grootste abdijcomplex in de Benelux. Hier kun je vergaderen en feesten in een sfeervolle ambiance met oneindig veel mogelijkheden.

De sfeervolle brasserie en het terras nodigen uit tot een kop koffie, lunch, high tea of diner. Het Abdijhotel omvat maar liefst 160 hotelkamers, verdeeld over 2- en 3-sterren kamers. Steeds meer gasten vinden hun weg naar ons authentiek hotel en onze brasserie.

Heb jij een flexibele houding, spreekt de ambitie van Abdij Rolduc je aan en beschik je over teamspirit en een gastvrije houding? Dan moet je onze locatie zeker bezoeken tijdens de Nationale Techniekdag!

Wist je dat?

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Activiteit

Rondleiding en een kijkje achter de schermen.

Ontdek en BELEEF Abdij Rolduc tijdens de Nationale Techniekdag.

We organiseren die dag 2 rondleidingen: één in de ochtend (aanvang 10:00 uur) en één in de middag (aanvang 14:00 uur). Onze directeur meneer van Beers zal een korte rondleiding door ons bedrijf geven zodat je een indruk krijgt van ons monumentale pand. Hij laat je enkele conferentieruimtes en hotelkamers zien.

Daarna zal hotelmanager Chrétien Ploum je ontvangen in onze sfeervolle Kloosterbrasserie, waar hij je een kijkje laat nemen achter de schermen. Meld je aan voor het ochtend- of middagprogramma, zodat je verzekerd bent van een plek!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Abdij Rolduc en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Teamleider Reserveringen & F.O.

Medewerker Bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Veronique Eggen (Afdeling Marketing & Sales): v.eggen@rolduc.com
of 045-5466888

Bij afwezigheid: H.  van Beers (Directeur): 045-5466888