Menu

Enthousiasmeer nieuwe studenten en vier de horeca mee, tijdens de Week van de horeca!

De horeca, een waanzinnig mooie branche die tijdens de Week van de horeca flink in het zonnetje wordt gezet. Jij als opleider kan hier een steentje in bijdragen. Hoe? Lees hieronder verder! 

Week van de horeca

Over Week van de horeca

Elk jaar keert de dag van de horeca terug, maar dit jaar keert het terug als een week! Een hele week waarin geproost wordt op de horeca, haar medewerkers en alle gasten. Deze XXL Editie is gróter, langer en indrukwekkender dan jullie tot nu toe gezien hebben! 

Waarom zou jij mee doen als opleider?

Als jij je als opleider aansluit bij Week van de horeca, vier je een week lang feest. Je kan nieuwe studenten laten zien hoe jullie werken en de studenten opleiden. Een soort Open dag, maar dan een hele week. Geweldig toch!? 

De week mag jij naar eigen wens invulling geven en wij zullen jullie daarbij helpen. De organisatie achter Week van de horeca zorgt voor de promotie en jij hoeft alleen je beste beentje voor te zetten en de deuren te openen voor nieuwe studenten. 

De huidige studenten en docenten worden deze week ook in het zonnetje gezet. Omdat het een week is waarin feest wordt gevierd, versier je jouw opleiding met de Week van de horeca slingers, trakteer je het team en studenten op taart of iets dergelijks en vier je de horeca mee. 

Ook meer jongeren enthousiasmeren jullie opleiding? Zet je opleiding in de spotlight en sluit je aan bij de landelijke campagnes van Week van de horeca.

Save the date:
Week van de horeca: 18 tot en met 23 september

Hoe kan je mee doen? Kosteloos!

Meer informatie nodig of alvast aanmelden? Laat het ons weten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.