Menu

SVH wederom partner Week van de horeca

Met veel trots kondigen wij aan dat SVH wederom partner is van de Week van de horeca. Al vanaf het prille begin, toen op de Horecava 2019 de Nationale Horecadag werd geïntroduceerd, stapte SVH naar voren als waardevolle partner van dit jaarlijkse initiatief. Ook dit jaar spant SVH zich weer actief in om te laten zien hoe mooi de horeca is als branche om in te leren, werken en plezier te hebben. Dit doen zij niet alleen, maar samen met haar getalenteerde en gepassioneerde SVH Meesters. 

 

Samen met SVH zijn er gedurende de afgelopen jaren diverse initiatieven opgestart voor tijdens de Week van de horeca, met de nadruk op het versterken van de beeldvorming en alle mooie leer – en ontwikkelingsmogelijkheden die de horeca te bieden heeft naar voren te brengen. Als prominente partner speelt SVH wederom een waardevolle rol in het uitdragen en vieren van de Week van de Horeca.

Team

De partnerschap biedt dan ook weer een geweldige kans om de horeca in de schijnwerpers te zetten en het bewustzijn te vergroten over de cruciale rol die deze sector speelt. En dit is dan ook precies wat wij weer gaan doen, met een SVH Meestertour die weer gaat plaatsvinden, met dit jaar een unieke twist.

 

“De expertise en toewijding van SVH aan het bevorderen van vakmanschap en professionaliteit in de horecabranche maken hen een ontzettend gewaardeerde partner van de Week van de horeca. Wij zijn dan ook trots dat wij al jarenlang de krachten mogen bundelen tijdens de Week van de horeca, om al het mooie van onze branche nog eens éxtra naar buiten te mogen brengen”, aldus initiatiefnemer van de Week van de horeca, Lennart Maas.

 

Stay tuned, want binnenkort volgt het volledige programma van de SVH Meestertour!