Wil jij jouw horecazaak in de spotlight zetten? Dan is Week van de horeca echt iets voor jou!
Heb jij een hotel, restaurant, café, kroeg, lunchcafé, groothandel, of iets anders dat te maken heeft met de horeca?
Dan is Week van de horeca echt iets voor jou! De horeca, een waanzinnig mooie branche die deze week flink in het zonnetje wordt gezet, samen met al haar medewerkers.
Hoe? Lees hieronder verder!
Proost mee op 22 september als start van de Week van de horeca
Door heel Nederland start de Week van de horeca met een landelijke toost.
Proost mee op de horeca, op je medewerkers en gasten en hef het glas op maandag 22 september.
Deel je moment op social media onder de #Weekvandehoreca en laat zien dat je de Week van de horeca meeviert
Waarom zou jij mee doen als bedrijf?
Als jij je als bedrijf aansluit bij Week van de horeca, werk je mee aan de instroom én het behoud van horecatalent. Je kan toekomstige, nieuwe medewerkers laten zien hoe jullie werken en ze een kijkje geven achter de schermen. Of je komt in contact met nieuwe klanten, gasten of stagiaires. Het kan allemaal in deze week speciaal voor alle horecaprofessionals.
De week mag jij naar eigen wens invulling geven en wij zullen jullie daarbij helpen. De organisatie achter Week van de horeca zorgt voor de promotie en heeft voor jou een gratis promotietoolkit ontwikkeld.
Tijdens deze week zet je de huidige medewerkers ook extra in het zonnetje. Trakteer je medewerkers op taart of iets anders en maak landelijke campagne voor nieuwe horecamedewerkers.
Save the date:
Week van de horeca: 22-27 september
Hoe kan je mee doen?
- Zet de datum in je agenda!
- Proost mee met je team & gasten tijdens de Week van de horeca en gebruik #Weekvandehoreca
- Ontvang het digitale promotiepakket
- Haal het fysieke promotiemateriaal in huis
- Zet je deuren open voor werkzoekenden - en stagiaires
- Zet je huidige medewerkers in het zonnetje