Menu

Interview Wesley en Nita Huning

Eigenaren 'T Noorden (Aalten) - Winnaar Leukste horecateam van Nederland 2021

2021-Noorden-Leukste-team

Jullie waren met ’t Noorden de winnaar van het Leukste horecateam van Nederland. Iets waar jullie erg trots op mogen zijn. Vertel eens, waarom hebben jullie je destijds ingeschreven voor de wedstrijd?

We zijn ontzettend trots dat we als winnaar zijn gekozen. Een team prestatie in roerige tijden waar wij de horeca nog meer hebben ervaren als verbindende factor qua werk. In de drukke zomermaanden zagen we dit initiatief voorbij komen en besloten toen om het te peilen in het team, nou dat zag iedereen wel zitten. We hebben Luuk, een samenwerker in team ’t Noorden, gevraagd om de kar te trekken van het project en hem het vertrouwen te geven. Dat heeft gewerkt!

In jullie aanmelding en tijdens de finale kwam naar voren dat jullie een erg hecht team hebben. Wat is jullie sleutel tot deze kracht?

Het hele traject is SAMEN gerealiseerd want we zijn in overleg met elkaar gegaan hoe we gingen aanvliegen. Van filmmaker Joppe, tot aan filmscript, tot aan realisatie en de laatste interview dag. Zo werken we bij ’t Noorden ook. Het begint eigenlijk al ver voordat de gast binnen komt, we hebben een duidelijke ‘Reis van de Gast’ waar iedereen van het team een eigen taak heeft en dat dan samenkomt in het hele proces.

Gelukkig is de horeca alweer een tijdje open. Hoe zijn de eerste maanden van 2022 voor jullie geweest?

De eerste maanden van 2022 zijn behoorlijk hectisch voorbij gevlogen omdat de lockdown van de een op andere dag voorbij was. Dat resulteerde in een sprint van feest en partij aanvragen, festival catering planning en restaurant bezoek. Ondertussen zijn we er ook in geslaagd een grote terras verbouwing te realiseren waardoor we meer dan ooit klaar zijn voor het seizoen dat komen gaat. Het sterke en gezellige team dat bij ’t Noorden staat zorgt er voor dat de gehele operatie doordraait met het allerbelangrijkste resultaat, onze missie: “Wij verzorgen gelegenheden waarbij onze gasten vertrekken met een glimlach, terugkomen en het tegen anderen vertellen. Wij vieren samen ’t leven!”

Jullie nemen als winnaar deel in de jury voor dit jaar. Waar ga jij op letten bij de aanmeldingen voor Het leukste horecateam van Nederland?

We proberen te letten op oprechte aandacht voor de (horeca) mens, van bedrijfsleider tot afwashulp en hoe ziet de begeleiding eruit. Daarbij helpt een georganiseerd, professioneel systeem en we zijn benieuwd welk bedrijf dat in haar mars heeft.

’t Noorden – eten, drinken & vieren

Lichtenvoordsestraatweg 44

7121 RA Aalten

www.hetnoorden.nl