Menu

SG De Rooi Pannen afd. Horeca Tilburg

Onze activiteit

Ontvangst er rondleiding in het onderwijshotel De Rooi Pannen aan de Dr Ahausstraat 1 in Tilburg.

Onze studenten ontvangen je met een drankje en hapje en laten met trots ons onderwijshotel, keukens en restaurants zien

Zo echt kan leren zijn!

Al ruim vijftig jaar onderscheidt De Rooi Pannen zich door: kleinschaligheid, praktijkgericht onderwijs  en ondernemende studenten. Op de afdeling mbo Horeca komt dat als volgt tot uiting.

Kleinschaligheid

De kleinschalige organisatie zorgt ervoor dat je kunt leren in een veilige omgeving met aandacht en begeleiding. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen. Je hebt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen op een plek waar de mensen van het onderwijs team je kennen.

Praktijkgericht onderwijs

Een belangrijk deel van het onderwijsprogramma bestaat uit leren door te doen. De eigen keukens, restaurants, bar, hotelkamers, receptie en (vergader)zalen maken het mogelijk om op school te doen wat in het bedrijfsleven actueel is. Daarnaast bestaat een belangrijk deel van het leerplan uit stage en zijn er workshops, excursies en studiereizen.

Ondernemende studenten

We willen je leren kansen te zien en te pakken en willen je stimuleren je te blijven ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld aandacht voor de zogenoemde 21th centrury skills, zoals samenwerken, zelfreflectie, plannen, onderzoeken, en problemen oplossen om je te helpen je weg te vinden

Maatwerk voor Havisten

Zit je nu op de havo?  Op de Rooi Pannen heb je volop keus als havoleerling. Als je een overgangsbewijs van havo 4 naar 5 of een havodiploma hebt, kun je je  opleiding middels een aangepast traject volgen. Dit betekent in de meeste gevallen dat je je diploma in een kortere tijd kunt behalen en vervolgens ook sneller je hbo-opleiding kunt afronden. Een mbo niveau 4-diploma opent veel deuren. Bovendien doe je veel praktijkervaring op. Tijdens het intakegesprek wordt besproken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Kijk alvast op www.derooipannen.nl voor meer informatie.


Meld je aan en kom langs


Ontdek ons online