Menu

‘t Hart van Breda

Basis cocktails & Nacho’s maken  

Tijdens de Nationale horeca dag bieden wij 2 soorten activiteiten aan, één voor de bedieningskant en één voor de keuken.

Bediening: basis cocktail training; tijdens deze training komen verschillende cocktailtechnieken aan bod. Na een uitleg en demonstratie, mag je ook zelf aan de gang.  Heb jij interesse in een carrière achter de cocktailbar en geïnteresseerd in  een demonstratie, meld je dan aan voor deze actitviteit.

Keuken: Training nacho maken ; tijdens deze training, legt onze chefkok uit  hoe het werken bij ’t Hart van Breda is. Verder volgt er een uitleg over onze welkbekende nacho’s van ’t Hart van Breda. De ingrediënten komen aan bod, de bereidingswijze, maar ook een stukje hygiëne en HCCP. De training begint met de een uitleg over onze keuken en werkwijze bij ’t Hart van Breda. ’t Hart van Breda is een groot bedrijf, maar met een zeer kleine keuken. Door aanpassingen is onze keuken zo ingericht dat we toch voor grote hoeveelheden mensen kunnen koken. We sluiten de activiteit af met de bereiding van onze nacho’s

Ontdek meer over ‘t Hart van Breda


Meld je aan voor deze activiteit