Menu

Thrill Grill

Learn How To Grill The Perfect Burger, By Robert Kranenborg @ Thrill Grill.

Kom gezellig bij onze Thrill Grill vestiging op de 1e Constantijn Huygensstraat langs om hier een geweldige burger te Grillen. Kom samen met Robert Kranenborg en zijn team in de keuken meekijken en leer zijn geheime technieken. In verschillende shifts zijn jullie welkom om te leren en te genieten.

Kom binnen tussen 10:00 en 11:00

Wees snel want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Thrill Grill

Thrill Grill is een jong enthousiast bedrijf dat ooit vanuit een Foodtruck is begonnen met als motivatie ‘For The Love Of Burgers’! Inmiddels mogen we deze liefde met velen delen en hebben we 4 vestigingen geopend door heel Nederland. Nog steeds staat de hamburger bij ons centraal, maar zijn we ons ook gaan verdiepen in andere grill gerechten, allen gemaakt in onze Josper Houtskool oven. Robert Kranenborg staat aan het roer van onze keuken en zorgt voor de lekkerste recepten.

Wij bevinden ons in de ‘Fast Casual Branche’. Dat wil zeggen dat wij streven naar een uitmuntende maar toch snelle service en het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig assortiment voor een brede doelgroep. Samen met een team van keuken- en restaurantmanagers proberen wij ons concept constant te innoveren en perfectioneren door ons te verdiepen in onze gasten en de trendgevoelige markt.


Meld je nu aan voor deze activiteit