Menu

Heb je een passie voor de horeca en hou jij wel van een beetje afwisseling? Is ‘gezelligheid’ je tweede naam en ben jij zowel voor, als achter de bar goed in feestjes bouwen? Wil jij ingepland worden wanneer jou dat uitkomt en samen met je vrienden op de leukste locaties staan? Dan pas jij perfect in ons Barkeepers team! 

Barkeepers.eu levert representatief, ervaren en flexibel inzetbaar horecapersoneel op variërende locaties. Ons team bestaan uit studenten van tussen de 18 en 25 jaar oud. Er is veel diversiteit binnen ons team maar er is één grote overeenkomst: de ongekende passie voor de horeca! Een glimlach werkt aanstekelijk en daar zijn onze Barkeepers zich goed van bewust. Omdat ze plezier hebben in het werk wat ze doen, zorgen ze meteen voor een betere ervaring van de gast.

Check onze video via deze link

Wist je dat?

Waarom werken bij Barkeepers?
– Een leuk jong team;
– Uitdagende trainingen;
– Zelf bepalen wanneer je werkt;
– Uitdagende trainingen;
– Geen kledingpakket;
– Dé maandelijkse Barkeepers borrel!

Activiteit

Barkeeperstraining

Bij inschrijving mag je gratis deelnemen aan een Barkeeperstraining. Hierbij leer je alles over gastvrijheid, dienblad lopen, borden lopen en etiquette. Ben jij klaar om een baas in de horeca te worden? Schrijf je dan in voor onze training!

Kom langs tussen 15:00 en 17:00

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Barkeepers en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening (flexibel)

1e medewerker luxe beachclub)

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Olivier van der Meulen: +31 6 160 653 23