Menu

Zon, strand en zee. Er gaat niets boven werken aan het strand!

Strandpaviljoen Beach Inn is een echt seizoensbedrijf, dat betekent dat we het vooral in de zomermaanden erg druk hebben, alhoewel we het gehele jaar geopend zijn. Hierdoor bieden wij jou de ideale bijbaan naast je studie/schoolwerkzaamheden doordat we met name extra personeel nodig hebben in en rond de vakantieperiodes. Daarnaast leiden we zelf ook mensen op door middel van stageplaatsen. Samenwerking staat bij ons centraal, want hoe drukker het is hoe vaker je elkaar ziet. We streven ernaar om het gevoel van één grote familie te creëren. Verder zijn we in de eerste plaats gastgericht, hierbij combineren we professionaliteit met plezier, het plezier dat je in je werk hebt straal je ook naar je gasten uit! Tot slot is werken op het strand ook hard werken, maar als je met plezier naar je werk gaat hoeft dat niet vervelend te zijn.

Neem een kijk op onze Facebook pagina

Wist je dat?

Wij zijn in het bezit van Green Key Gold, dit is een waardering voor het feit dat we zo duurzaam en biologisch mogelijk te werk gaan. Omdat we afhankelijk zijn van het strand en daarmee de natuur willen wij hier ook zo zuinig mogelijk mee omgaan. Ook werken we nauw samen met evenementenbureaus, onder andere onze eigen Seaside Sports. Dus er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontplooien of anders gezegd je wereld te verbreden. Beach Inn is behalve een echt horecabedrijf ook een heel sportief bedrijf.

Activiteit

Kom dinsdag 21 mei tussen 12:00 uur en 20:00 uur bij ons langs voor een gezellige en leerzame barbecue aan het strand tijdens de Nationale Techniekdag!

Een dagje aan het strand met een uitgebreide barbecue en rondleiding door ons strandpaviljoen. Samen met een van onze koks bereid je een barbecue voor en leert hoe je dit moet uitserveren.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Beach Inn en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Spoelkeukenmedewerker

Medewerker bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Ivanka Kaersenhout: ivanka@beachinn.nl of 0255 – 520 222