Menu

Werken bij de mooiste en gezelligste locatie van Oud-Zuilen!

Bistro Belle is een van de mooiste locaties van BHG (Brothers Horeca Groep), gevestigd in het idyllische dorpje Oud-Zuilen, aan de Vecht. Belle is een prachtige locatie om te trouwen, een (bedrijfs)feest te geven en om te vergaderen. Ongedwongen genieten van koffie, lunch, borrel of diner in de gezellige ‘huiskamer aan de Vecht’ of met mooi weer op het terras. Bij Belle kan de gast onbeperkt genieten van kleine gerechtjes voor een vaste prijs. Leuk voor een diner met zijn tweetjes, met de kinderen, een groep vrienden of collega’s. Naast de bistro beschikt Belle over drie sfeervolle ruimtes, een wijnkelder en twee terrassen. De bijzondere ambiance, sfeervolle inrichting, het hoge service niveau en de unieke locatie maken Belle met recht een van de mooiste en gezelligste locaties van Utrecht (oud-Zuilen).

Wist je dat?

Belle heeft ongeveer 45 gerechtjes op de kaart onderverdeeld in voor-, hoofd-, en nagerechtjes. Voor een vaste prijs kan de gast onbeperkt genieten en mogen er per ronde twee gerechtjes besteld worden. Belle heeft een ruime keuze aan vlees, vis en vega gerechtjes. Hiernaast kan er ook heerlijk geluncht worden bij Belle. Er is een lunchkaart voor volwassenen en kinderen.

Activiteit

Het team van Bistro Belle geeft je graag een “kijkje in de keuken en achter de bar”! Hoe werkt het, wat is mise en place en wat komt er allemaal bij kijken? Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Bistro Belle en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Eerste medewerker bediening

Medewerker bediening (oproepkracht)

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Robert-Jan Nijhuis (Bedrijfsleider): info@bistrobelle.nl of 030 – 2441790