Menu

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck. Omgeven door weilanden, water en groene weelde. Onze locatie leent zich daardoor perfect voor zakelijke events, maar ook voor een bruiloft of familiefeest. Daarnaast beschikt de locatie over een prachtig nieuw restaurant; Restaurant ‘t Ryck. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zomaar een aantal unieke kenmerken van locatie Kameryck, jouw nieuwe werklocatie!

Buitenplaats Kameryck

Centraal gelegen in de Randstad

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt  Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen. Omgeven door weilanden, water en groene weelde kun je hier genieten van rust en ruimte. Rust en ruimte die nodig zijn om optimaal te focussen, of juist om even helemaal niets te hoeven.

Onze locatie leent zich daardoor niet alleen perfect voor  zakelijke events die baat hebben bij een serene omgeving, maar ook voor particuliere events op een idyllische locatie  in de Randstad. Bij Buitenplaats Kameryck kun je terecht  voor events in alle soorten en maten: een heisessie tussen  de weilanden, gevolgd door een diner geserveerd uit onze eigen topkeuken. Een congres tot 400 personen in de  plenaire zaal, met eventueel een subsessie in één van onze vele subruimtes. Of organiseer een teambuildingactiviteit zoals Pitch&Putt, voetgolf of oer-Hollands fierljeppen met  je collega’s. Ook een bruiloft of familiefeest met aansluitende overnachting in onze Veldhuysjes is gegarandeerd geslaagd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wist je dat?

De spraakmakende congres- evenementenlocatie is door de uitbreiding qua capaciteit verdubbeld. Daarmee biedt Buitenplaats Kameryck sinds maart 2019 een nieuw antwoord op de vraag in de markt. Één van de weinige locaties in Nederland die op gaat in de omliggende natuur, ruimte biedt aan congressen tot 400 personen met 12 subzalen, een grote groene speeltuin voor activiteiten en teambuilding en een eigen topkeuken om bedrijfsfeesten of diners met biologische streekproducten tot een waar (culinair) hoogtepunt te maken. Buitenplaats Kameryck, geen locatie, maar een compleet eventgebied.

Activiteit

Rondleidingen bij Buitenplaats Kameryck.

Bij Buitenplaats Kameryck staan wij op 21 mei voor je klaar. Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat of wil je werken bij Buitenplaats Kameryck maar eerst even een kijkje nemen achter de schermen? Dat kan!

Op 21 mei geven wij elk uur een rondleiding door ons pand. We verwelkomen je uiteraard met een drankje en iets lekkers. 
De rondleidingen starten vanaf 10.00 eindigen om 16.00. 
Daarnaast liggen er sollicitatie formulieren klaar. Deze kan je invullen in direct weer inleveren. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Meld je nu voor 20 mei aan via de website van de Nationale Techniekdag. Heb je je aangemeld? Je kan dan op 21 mei een gratis spelletje Pitch & Putt spelen! 

Tot dan!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Buitenplaats Kameryck en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Restaurant Manager

Zelfstandig werkend kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

info@kameryck.nl of 0348 400 771