Menu

Interview Daphne Beers

Oprichter Your–Q Hospitality Academy

 

1 Vertel eens Daphne, wie ben je en wat doe jij binnen de horeca?

Mijn naam is Daphne Beers. Ik ben 37 jaar, single en al meer dan 20 jaar werkzaam in de hospitality. Na 15 jaar voor en in hotels gewerkt te hebben, ben ik ruim drie jaar geleden mijn eigen hospitality consultancy & trainingsbedrijf gestart. Hierin begeleid ik hotels & teams naar verbeteren van performance. Dit alles wordt sinds afgelopen jaar ondersteund met een trainingsplatform waarin hospitality talenten leren wat, wanneer en waar zij willen!

  1. Je richt je met je trainingen vooral op huidige horecamedewerkers, waarom is dit zo belangrijk voor jou?

Ik heb een passie voor hospitality en het is mijn drijfveer om mijn passie en expertise te delen met jonge mensen met ambities. Hiermee wil ik deze jonge mensen enthousiast maken en houden om in de horeca te blijven werken. Hen begeleiden in hun huidige rol en ook in de carrière ontwikkeling geeft enorm veel voldoening en motivatie om te blijven doen wat ik doe.

  1. Tijden de Week van de horeca geef jij zelf een gratis training voor horecamedewerkers. Wat kan men verwachten van je?

In deze gratis workshop gaan we praten over management, leiderschap en de verschillen hierin. In de workshop ga je leren en ervaren waar jouw eigen groei potentie zit en ook zul je handvatten krijgen hoe je een volgende stap te nemen in jouw werk en leiderschap kunt toepassen in jouw baan, team en bedrijf. Ik zal mijn eigen ervaringen delen en we zullen een interactieve avond hebben. En ik sluit altijd af met een verrassing of cadeautje, dus mis het niet!

  1. Heb je nog een tip voor mensen buiten de horeca, om ze enthousiast te maken voor onze branche?

1) De horeca is een van de weinige branches waarin je je kennis en skills op één plek zo breed kan ontwikkelen. Van branding en marketing tot Front Office en Housekeeping. Van Sales & Revenue tot F&B of maintenance. En het mooiste is je kunt alle afdelingen intern doorlopen. Hiervoor hoef je niet van baan te wisselen! De dynamiek die dit brengt is niet te vergelijken met andere branches!

2) Laat je niet misleiden door de vooroordelen over werken in de horeca (onmogelijke tijden, slecht betaald, lange dagen, hoge werkdruk). Ja, in de horeca werken vraagt flexibiliteit, maar het geeft ook enorm veel voldoening als je een bijdrage kunt leveren aan de ervaring van een gast. In de horeca creëer je herinneringen, ook al heb je het zelf niet altijd in de gaten. En laat me je een ding vertellen in bijna alle bedrijfstakken hoort hard werken er nu eenmaal bij. En wat is daar mis mee? Ik heb alleen maar heel veel geleerd van hard werken! Het belangrijkste is dat je geniet van wat je doet.

 

Wil je een unieke training van Daphne ervaren?

Tijdens de week van de horeca organiseert Daphne de gratis workshop Take The Lead!

Hierin deel zij haar ervaring en expertise met jonge hospitality talenten hoe zij op een simpele en krachtige manier succesvoller kunnen zijn in hun job.

Wil jij in jouw groei investeren en met energie en vertrouwen werken aan volgende stappen in je werk? geef je dan op via deze link!