Menu

Op zoek naar een veelzijdige baan in de Horeca? Kom werken bij de leukste evenementlocatie van Midden-Nederland.

De Landgoederij is gevestigd in een prachtig gerenoveerde boerderij, gelegen op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik. De Landgoederij is een unieke feest-, en evenementenlocatie met een trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger bewaard is gebleven. Een groot personeelsfeest, maar ook een receptie en jubileum wordt gevierd in De Landgoederij. Voor zowel grote als kleine gezelschappen biedt de locatie uiteenlopende mogelijkheden. Door de verschillende zalen, buitenmogelijkheden, het hoge serviceniveau en de aanwezige technische faciliteiten is De Landgoederij een perfecte locatie voor alle zakelijke evenementen. De sfeer van de locatie inspireert en draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om een groot zakelijk event, een sit down diner of een bruiloft, De Landgoederij is van alle markten thuis!

Wist je dat?

De Landgoederij beschikt over vier zalen die zowel individueel als in combinatie kunnen worden gebruikt, twee grote terrassen, technische faciliteiten en een groot eigen parkeerterrein. Tevens is De Landgoederij uitstekend bereikbaar met auto en OV.

Activiteit

Het team van De Landgoederij laat je graag zien wat er allemaal gebeurt op een grote locatie en hoe een event wordt georganiseerd. Iedereen is tussen 10:00-12:00 en 14:00-16:00 uur van harte welkom!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar De Landgoederij en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening (oproep)

Floormanager (FT)

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Patrick van den Brink (Bedrijfsleider): info@delandgoederij.nl of 030 – 2040542