Menu

Zin om lekker je handen uit de mouwen te steken met een gezellig team in een restaurant waar altijd wat te doen is. Kom dan aan.

Ons bedrijf staat voor gezelligheid waar iedereen, zowel gast als collega, zich thuis voelt. Gastvrijheid staat bij ons dus voorop! Het werken in een groot team maakt De Ossenstal De Ossenstal. Zowel jong als oud, kok en bediening. Ben jij iemand die het fijn vind om het de mensen naar de zin te maken, ze net dat extraatje te geven, waardoor ze zelfs een koffiemomentje tot een feestje ervaren, dan zijn we op zoek naar jou. Hard werken, maar ook veel plezier hoort bij De Ossenstal. Ook jouw mening telt. Maar dan willen we je wel eerst ontmoeten. Onze kaart is uitgebreid van koffie met gebak tot lunch en diner. Maar ook veel soorten pannenkoeken en ijs.

Wist je dat?

Door de mooie ligging kun je ‘s avonds bij de na-borrel ook nog genieten van de stilte en de rust. Waarbij je soms een hert of een zwijn zult gaan ontdekken.

Activiteit

Uitvinden van nieuwe pannenkoek! Joehoe…

Werkzoekenden of de nieuwsgierigen onder ons mogen een zelfbedachte pannenkoek bakken. Zit er bij de zelfbedachte pannenkoek een pannenkoek die onwijs lekker is en ook haalbaar om te bakken dan komt die op de volgende menukaart onder vermelding van de bedenker van deze bijzondere pannenkoek. En als extra mag je hem een jaar lang gratis komen eten. Hoe lekker is dat! Ben je bang dat we deze ingrediënten voor jouw pannenkoek niet in huis hebben, geef dit dan tenminste 2 dagen voor deze dag door via info@ossenstal.nl o.v.v. nationale horecadag. Dan zorgen wij dat deze ingrediënten in huis hebben.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar De Ossenstal Veluwe en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok fulltime/parttime

Medewerker bediening fulltime/parttimeContactinformatie

Maarten Noijens: maarten@ossenstal.nl