Menu

Designhotel & Brasserie FLO Maastricht; laat jouw 5 Horeca zintuigen prikkelen op 21 mei!

Eden Hotels is een oer-Nederlands familiebedrijf (sinds 1947) dat bestaat uit 13 eigen hotels met een uniek karakter. Elk hotel is onlosmakelijk verbonden met de buurt en het lokale leven. We hebben als groep een lange geschiedenis en een duidelijke visie waar we met de hotels heen willen en waar we voor staan. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen iets wat door het hele bedrijf heen erg serieus wordt genomen. En niet alleen in woord, maar ook in daad met de Sjoerd Dijkstra Foundation. En wat betreft het team? We zijn er van overtuigd dat blije medewerkers zorgen voor blije gasten. Dat zit in ons DNA

Wist je dat?

Het doel van het team is vanaf dat allereerste begin al om onze gasten blij te maken en we geloven dat dat bij uitstek lukt met blije collega’s. De gast op een soms wat eigenwijze, persoonlijke en frisse manier dat extra beetje meer aandacht te geven, maakt dat de gast zich thuis en op zijn of haar gemak voelt. Als team zijn wij de reden dat gasten met een grote glimlach bij ons rondlopen en later met warmte aan ons terug denken. We willen een wezenlijk onderdeel uitmaken van de ervaring van onze gasten. Hierbij houden we rekening met iedereen. En dit geldt voor alle collega’s. Wij vinden het erg belangrijk dat we allemaal plezier hebben in het werk en samen krijgen we dat op een leuke manier voor elkaar!

Onze activiteit

Een 5-zintuigen Horeca/Hotel tour om 13.00 – 14.30 en 16.00 uur

Een kijkje voor,- en achter de schermen aan de hand van ervaren en nieuwe collega’s die graag hun ervaringen met jou delen en jouw vragen beantwoorden. Horen, voelen, zien, proeven, ruiken – het komt allemaal aan bod!   

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Designhotel & Brasserie FLO Maastricht en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

All round medewerker Brasserie FLO

Combifunctie;  multi-tasker  Brasserie FLO & Designhotel Maastricht

Bekijk hier alvast onze topvacatures

Contactinformatie

Sita Tadema

Per mail ; sita.tadema@edenhotels.nl  of  GSM; 06 54 95 48 99