Menu

Werken op de coolste hotspot van Midden-Nederland? Dat kan bij Down Under!

Down Under is met recht uniek in Nederland. Down Under is gelegen aan de Laagravenseplas, voor watersport, recreatie en horeca vlak aan de A12 bij Nieuwegein/Houten!

De locatie bestaat uit een drukbezocht à la carte restaurant geopend voor lunch en diner, vergaderzalen, een groot terras met zicht op het water, een beachclub voor evenementen en een strand. Daarnaast kun je bij Down Under terecht voor allerlei watersport,- en  teambuildingsactiviteiten. Een strandfeest inclusief barbecue, een zakelijke meeting met na afloop watersportactiviteiten op de Laagravense Plas, huwelijksfeest inclusief feestelijke ontvangst, intiem diner met daggasten en ‘s avonds een spetterend feest inclusief DJ: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wist je dat?

Down Under beschikt over een heerlijk strand! Zo is er een strandbad met helder water en zijn er verschillende horecamogelijkheden. De strandwachten houden alles goed in de gaten. Ook leuk om te weten is dat het terras van Down Under in 2018 is uitgeroepen tot het beste terras van de provincie Utrecht!

Activiteit

Het team van Down Under geeft je graag een “kijkje in de keuken en achter de bar”! Hoe werkt het, wat is mise en place en wat komt er allemaal bij kijken? Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Down Under en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening

Allround recreatie medewerker

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Paul Gootjes (Bedrijfsleider Horeca) of Lennart Loopstra (Bedrijfsleider Recreatie): info@downunder.nl of 030 – 287 7777