Menu

Wat is Guestkey?

Guestkey is naast een online hotelmap ook − en de naam zegt het al − de letterlijke sleutel op telefoon van de gast tot het openen van de deuren in het hotel.


Wat is het voordeel de Hotelier?

De hotelier staat beter in contact met zijn gast. Men kan extra diensten bieden de het verblijf aangenaam maken en voor extra up sales zorgen. De hotelier kan weer het heft in eigen handen nemen rond de gastreis en is minder afhankelijk van grote boekingsplatformen, zo kan je tijdens het verblijf om een rating vragen. Tevens voldoet het hotel aan alle RIVM richtlijnen, de gast voelt zich veilig en het is heel hygiënisch zeker in het post-corona tijdperk. De gast gebruikt immers zijn of haar eigen telefoon.  Wij zijn groot geworden met onze Hotek classic hotelsloten met een keycard, maar corona luidt versneld een nieuw tijdperk in en met Guestkey geloven wij de oplossing te hebben gevonden”, aldus Dolf Mulder, oprichter van Hotek Security B.V.

Het bewijs ligt in onze handen: In de afgelopen weken zijn wij druk bezig met de installatie van honderden nieuwe en bestaande hotelkamers die we upgraden naar Guestkey.

Hoe werkt de Webapp?

De Gast ontvangt een link per mail. Door te klikken op de link opent men de Guestkey webapp en kan zijn of haar Hotel kamerdeur openen. Belangrijk detail: Hiervoor hoeft men géén App in een app store te downloaden. Guestkey is namelijk een web-app die werkt via de webbrowers en is hierdoor op ieder type mobiele telefoon te gebruiken. Deze cloudapplicatie, wordt nu uitgerold om hotels de mogelijkheid te geven om met de gast veilig en hygiënisch te kunnen communiceren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om vooraf of bij een “Late night arrival” toegang te verstrekken, fysiek contact met gast is dan niet nodig; meer comfort voor de gast en besparing op personele kosten.


Werken de Keycards nog wel?

Ja, een upgrade van Guestkey bij een bestaand keycardsysteem maakt het een “Hybride” oplossing. De Hotelier biedt de gast een alternatief voor de doorgaans onhygiënische keycards en hotelmappen. Het online alternatief Guestkey kan diverse extra diensten bieden die het verblijf aangenaam maken en voor up sales zorgen. Maar ook kan het naadloos worden geïntegreerd met verschillende populaire PMS systemen.

Meer informatie: Erik Mastenbroek COO: mailto: erik@hotek.nl

 http://www.guestkey.nl/ of https://www.hotek.nl/guestkey