Menu

Enthousiaste collega’s gezocht voor in de keuken, bediening en receptie.

Onze twee unieke boutique hotels liggen in hartje Bloemendaal. Midden in het dorp dus, maar toch in een rustige, groene omgeving met de duinen op loopafstand. Door de kleinschalige opzet van de 22 uniek ingerichte kamers en 1 appartement kunnen we onze gasten veel service en persoonlijke aandacht bieden. Onze gasten ontbijten in onze brasserie Coffee & More of op ons zonnige terras.

Wist je dat?

Door de kleinschaligheid van de hotels is het team klein en hecht en krijg je de kans om op overal in het hotel ervaring op te doen en snel verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Activiteit

Bij Hotel Bleecker staat onze deur de hele dag voor je open want we laten je graag onze leuke werkplek zien! Onze Noor geeft je een korte tour langs onze kamers en achter de schermen. Verder staat ons team voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Na je kennismaking met ons kun je lekker neerploffen in onze brasserie of het terras voor een huisgemaakte smoothie en een sweet treat!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Hotel Bleecker en Hotel Bloemendaal en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Smaakmaker Bleecker Coffee

Flexibele allround medewerker

Bekijk hier alvast onze topvacatures