Menu

Wil jij werken in een luxe omgeving met veel vrijheid en een gezellig team? Dan is de Nationale Techniekdag dé uitgelezen kans om kennis te maken met Hotel-Brasserie Dux!

Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Ons hotel is gevestigd in een pand tussen diverse historische gebouwen aan de oever van rivier de Roer. Aan deze rivier ontleent de charmante stad Roermond ook zijn naam.

Achter een stijlvolle voorgevel wordt u reeds bij het betreden van de entree verrast met een indrukwekkende en betaalbare luxe: 27 zeer comfortabele en ruime kamers en een gezellige Brasserie & Grill Dux met aparte rokerslounge maken het verblijf van onze gasten compleet.

Ons sympathieke team verstaat de kunst van het verwennen en doet er alles aan om het verblijf gezellig en aangenaam te maken.

Wist je dat?

Hotel Dux is al enkele jaren op rij uitgeroepen tot het 2e beste 4-sterren hotel in Nederland (volgens Trivago), en heeft een groot aantal vaste gasten.

Activiteit

Maak kennis met Hotel-Brasserie Dux Roermond tussen 12:00 en 20:00!

Bij een kennismaking hoort ook een rondleiding. Wij laten je het héle hotel zien!

Voor de keukenhelden bieden wij de mogelijkheid om mee te werken tijdens de mise en place, waardoor je optimaal kennis kunt maken met het keukenteam en een impressie krijgt van een werkdag binnen ons bedrijf! Voor de vriendelijke en servicegerichte restaurantmedewerkers organiseren wij een kleine workshop waarbij onder andere een frisse cocktail wordt gemaakt! Natuurlijk staan onze sympathieke medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Zien we jou op 21 mei? Wij vinden het leuk als je komt!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Hotel-Brasserie Dux Roermond en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Eerste medewerker bediening (PT)

Zelfstandig werkend kok (FT)

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Algemeen: info@hoteldux.nl of 0475-590999