Menu

Wil jij werken in één van de mooiste kastelen van Nederland?

Onder de rook van Den Bosch, aan de rivier De Dommel in Vught, vind je Kasteel Maurick. Zonder twijfel één van de mooiste kastelen in Nederland. Centraal gelegen bij de afslag Vught aan de A2, maar prachtig verscholen in een natuurlijke omgeving tussen de bomen, weilanden en wateren. Via de ophaalbrug wandel je over de slotgracht de binnenplaats van het kasteel op. Daar staat ons professionele team klaar om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Samen met ons team zorgen wij voor een onvergetelijke tijd voor onze gasten met een stijlvolle knipoog: wij streven naar kwaliteit, wij gaan voor een glimlach voor de gast en elkaar, Kasteel Maurick is voor iedereen, wij overtreffen verwachtingen en samen schrijven wij nieuwe geschiedenis. Dit vind je overal binnen Kasteel Maurick terug, van de uitstraling van de diverse ruimtes en gerechten tot en met ons team. Hier kan jij er één van worden.

Wist je dat?

Waarderend leidinggeven, erkenning, een ontzettende speciale werkplek en een werksfeer met een fijn familiegevoel is wat je kunt verwachten wanneer je onderdeel bent van het Kasteel Maurick team. Wij bieden jou naast een leuk salaris, goede reiskostenvergoeding, workshops en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien.

Activiteit

Proef Maurick, Smaakt naar meer

Meer informatie over onze activiteit coming soon!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Kasteel Maurick en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Gastheer / gastvrouw feesten & partijen

Gastheer / gastvrouw brasserie Catharina van Maurick

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Klaas van Leengoed: klaas@kasteel-maurick.nl of 073 204 08 28