Menu

Werken in een klein, hecht team dat de lekkerste hamburgers van Utrecht maakt? Meneer Smakers is op zoek naar nieuwe familieleden!

Meneer Smakers heeft vier vestigingen in Utrecht en staat voor ambachtelijke burgers. Bij Meneer Smakers is het knus, ongedwongen en gezellig. Ook achter de gril is het team één grote familie.

Op de kaart staan hamburgers van ambachtelijk gedraaid vlees, waarbij gekozen kan worden uit rund, kip, lam, zalm, vegetarisch en zelfs vegan. De producten zijn vers van het land, vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen en worden zo lokaal mogelijk ingekocht.

De burgers zijn stuk voor stuk vernoemd naar de Smakers familie en alle werknemers. Zo staan op de kaart bijvoorbeeld de Ome Jimmy en de Tante Truus. Bij Meneer Smakers hangt een huiselijke vibe met tegelijkertijd een frisse uitstraling. Tot slot heeft Meneer Smakers naast de vier locaties in Utrecht ook een eigen foodtruck die in de zomer is te vinden op verschillende gave festivals!

Wist je dat?

Bij Meneer Smakers is er alle mogelijkheid om door te groeien in je functie. Eventuele scholing wordt in overleg aangeboden en betaald door Meneer Smakers (denk aan SvH, HACCP, BHV, Leermeester etc.)

Activiteit

Het team van Meneer Smakers geeft je graag een “kijkje in de keuken en achter de bar”! Hoe wordt nu de beste hamburger van Utrecht bereid? Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 uur.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Meneer Smakers en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Kassa/servicemedewerker

Grill-master

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Bram van Riet (Bedrijfsleider): pz@bhg.nl of 030 – 744 00 59