Menu

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

“ALS JIJ GOED BENT VOOR DE GAST, DAN IS DE GAST GOED VOOR JOU“.

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Onze activiteit bij Moeke

Samen met jou maken wij de lekkerste én de mooiste koffies. Wie weet schuilt er wel een echte barista in jou! Onze enthousiaste medewerkers willen jou hier graag alles over vertellen, dus tijdens dit uurtje maak je niet alleen de koffie’s maar proef je deze natuurlijk ook.

De workshops vinden plaats om:

10.00 tot 11.00 uur

11.00 tot 12.00 uur

Schrijf je in voor een van de bovenstaande tijdstippen. 

Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Ontdek al onze vacatures


Meld je aan voor deze activiteit