Menu

Over Week van de horeca

Elk jaar vindt de Nationale Horecadag dag plaats, die er speciaal is voor iedereen die werkt, studeert of betrokken is bij de horeca.  Een feestdag waarop wij proosten op de horeca, haar medewerkers en alle gasten. 

Dit jaar in 2021 gaan wij de XXL editie organiseren. Groter, langer en nóg indrukwekkender!

Van 20 tot en met 25 september, de Week van de horeca!

Tijdens de Week van de horeca vinden er door heel Nederland diverse activiteiten plaats, kun je een kijkje nemen achter de schermen bij de leukste horecazaken en ontdek jij waarom werken in de horeca zo geweldig is. 

De doelstellingen van Week van de horeca

  • Het verbeteren van het imago van de Nederlandse horeca als branche om in te werken.
  • Hotelscholen en horecabedrijven dichter bij elkaar brengen om zo de instroom van stagiaires en afgestudeerden te verhogen.
  • Het bewust maken en enthousiasmeren van jongeren over de zeer diverse opleidings – en arbeidsmogelijkheden in de horeca.
  • Het verbeteren van arbeidsmarktparticipatie in de horeca; door, in samenwerking diverse organisaties werkzoekenden aan een baan te helpen. Denk hierbij aan statushouders, zij – instromers en mensen met een arbeidsbeperking die van harte welkom zijn in de horeca.

Benieuwd hoe jij mee kan doen met de Week van de horeca?

Of je nu een opleider, horecabedrijf, leverancier of horecaprofessional bent, de Week van de horeca is er voor jou!

Meer informatie ontvangen? Stuur ons een berichtje

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.