Over Week van de horeca
Tijdens de Week van de horeca vinden er door heel Nederland diverse activiteiten plaats, kun je een kijkje nemen achter de schermen bij de leukste horecazaken en ontdek jij waarom werken in de horeca zo geweldig is.
Van 19 tot en met 24 september, de Week van de horeca!
De doelstellingen van Week van de horeca
- Het verbeteren van het imago van de Nederlandse horeca als branche om in te werken.
- Hotelscholen en horecabedrijven dichter bij elkaar brengen om zo de instroom van stagiaires en afgestudeerden te verhogen.
- Het bewust maken en enthousiasmeren van jongeren over de zeer diverse opleidings – en arbeidsmogelijkheden in de horeca.
- Het verbeteren van arbeidsmarktparticipatie in de horeca; door, in samenwerking diverse organisaties werkzoekenden aan een baan te helpen. Denk hierbij aan statushouders, zij – instromers en mensen met een arbeidsbeperking die van harte welkom zijn in de horeca.
Benieuwd hoe jij mee kan doen met de Week van de horeca?
Of je nu een opleider, horecabedrijf, leverancier of horecaprofessional bent, de Week van de horeca is er voor jou!