Menu

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) 

SVH staat achter de Nederlandse horeca

Jongleren met flessen. Een hoofd vol wijnkennis. De perfecte goudgele friet. Iemands naam en bestelling van een vorig bezoek onthouden. Genieten van een eetbaar kunstwerk. Liefde die je proeft in elke slok en in elke hap. Al deze prachtige horecamomenten zijn eigenlijk de kers op de taart, want er moet veel gebeuren voordat iemand deze rol op zijn allerbest kan vervullen.

Achter de schermen, daar gebeurt het allemaal, en daar staat SVH. Wij staan achter de afwassers, de sous chef en de leermeesters. Achter barristas en sommeliers. Achter jonge talenten die van gastvrijheid een carrière willen maken. Wij staan achter kleine ondernemers met grote plannen. Van foodtruck tot sterrenzaak. SVH staat achter de Nederlandse horeca.

Ons doel is de vakbekwaamheid overal in de horeca te vergroten en de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven te verbeteren.

Dat doen we niet alleen.

Samen met partners uit het onderwijs, politiek en het bedrijfsleven ontwikkelen we examens en leermiddelen voor opleiders, ondernemers en het onderwijs, leggen wij de kwaliteitseisen van de branche vast en waarborgen we kennis door het afnemen van examens, verzorgen we inspirerende voorlichting op scholen, doen we onderzoek in de branche en zijn we verantwoordelijk voor de SVH Meestertitels. Wat je ook doet in de horeca, en hoe ver je nog wil klimmen – wij staan pal achter je. www.svh.nlHeb jij passie voor horeca?

Ben jij een medewerker in de horeca of wil jij de overstap maken naar deze toffe branche? Dan is Passie voor Horeca erg handig voor jou en je (nieuwe) collega’s! Het platform helpt met de basis en biedt jou gratis skills.

Voordelen op een rij:

  • Gratis e-learnings tillen de skills van jou en je collega’s naar een hoger niveau
  • Goed te gebruiken als onderdeel van het inwerkprogramma
  • Met informatie over opleidingen en carrière mogelijkheden
  • Haal gratis Passie voor Horeca certificaten

Ready?

Check hier voor meer informatie


`

`

SVH horecatalent: het meest complete e – learning platform

Werken in de horeca is gaaf! Van barista tot patissier: bij alle functies staat de gastbeleving centraal. Dat vraagt om vakbekwame medewerkers.

In de SVH-methodes leer je niet alleen door het boek te lezen. De praktijk wordt in het platform letterlijk naar jouw (leer)bedrijf of school gebracht met een combinatie van informatieve en interactieve opdrachten en pakkende films. Je doet dat niet alleen thuis, maar overal met een smartphone, tablet of computer. Wil je hier ook mee aan de slag als bedrijf of medewerker?

Check hier voor meer informatieContactinformatie

 Je kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen viainfo@svh.nl of 088 – 050 1500


SVH staat achter de Nederlandse horeca


Volg ons op Social Media

Twitter https://twitter.com/svh_horeca
Facebook www.facebook.com/svh.nl
Instagram www.instagram.com/svh_horeca