Menu

Nederlands beste terras van 2016, Nederlands beste leerbedrijf 2018 maar vooral een horecabedrijf met als doel de gasten te verwennen en voor de medewerkers een fijne werkplek te verzorgen. Met het hele team werken aan een succesvol bedrijf dat lukt ons al jaren. Wie wil daar nou geen deel van uit maken?

Wist je dat?

We bij Het Hooihuis heel veel aandacht en budget besteden aan productkennis, training en workshops. En dat er al veel hoog gekwalificeerde diploma’s zijn behaald door enkele van onze huidige medewerkers. Bij ons zijn er ook mogelijkheden om een weekenddag of misschien zelfs weekend dagen vrij te zijn. Het Hooihuis is namelijk 364 dagen per jaar geopend en gelukkig ook dagelijks lekker druk.

Activiteit

Het Smakelijke leven proeven!
Diverse proeverijen van meesterschenkers Tom Cats en Jac Wezenbeek .
(Indien voldoende animo) presentatie door meester Horecaondernemer Koen Bakker
Rondleiding Restaurant Het Hooihuis en Bravo24

De proeverij van SVH Meesterschenkers Tom Cats en Jac Wezenbeek vangt aan om 14:00 uur.

De rondleiding van SVH Meesterondernemer Koen Bakker zal ook om 14:00 plaatsviden.

Kom langs en ontdek Restaurant Het Hooihuis op 21 mei!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Restaurant Het Hooihuis en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok

Bedieningsmedewerkers

Bekijk hier alvast onze topvacatures



Contactinformatie

Restaurant Het Hooihuis: koen@hooihuis.nl

Contact

Partner Week van de Horeca
Partner Week van de Horeca
Partner Week van de Horeca
Partner Week van de Horeca