Menu

Restaurant Moustique Haarlem eerste finalist Leukste horecateam van Nederland 2023

Na een spannende voorronde hebben juryleden Milo Berlijn en Patrick Treichl Restaurant Moustique in Haarlem geselecteerd als finalist voor de verkiezing van het Leukste horecateam van Nederland 2023.

De voorrondes waren al vroeg dit jaar gestart, waarbij in de loop van het jaar tientallen inzendingen voor de verkiezing binnenkwamen. Horecateams door heel Nederland lieten via een creatieve inzending zien waarom zij het allerleukste team zijn en kans moeten maken op deze felbegeerde titel. Op de Horecava en Gastvrij Rotterdam konden bezoekers ook hun favoriete horecateam nomineren en ook verschillende horecaopleidingen deden mee met studenten.

Na lang beraad hebben Milo en Patrick aangegeven dat restaurant Moustique als een van de besten liet zien waarom zijn als finalist mogen strijden voor de titel. “Het is super om te zien hoe dit team zich met zoveel enthousiasme en teamwork elke dag inzet voor de gast én voor elkaar. In hun inzending hebben zij dit op verschillende manieren laten zien en tijdens ons jurybezoek gaan wij hier dieper op in”, aldus Patrick Treichl.

De finale vindt plaats op de Gastvrijheidstop op 7 november, waar de finalisten teams als VIPS worden behandeld en de honderden aanwezigen hun stem uit mogen brengen op de finalisten.

De winnaar wint niet alleen de felbegeerde titel, maar ook een € 1000,- om te besteden aan een team uitje. Naast de geldprijs zijn er ook diversen trainingen en workshops te winnen.

Er is nog een wild card beschikbaar voor de vierde finalist, dus geef je snel op of nomineer jouw favoriet via weekvandehoreca.nl