Menu

Werken bij Noble is bijzonder. Het begint al bij de mooie locatie van ons restaurant – een prachtig pand dat herinnert aan een rijk verleden. Eenmaal binnen worden gasten omarmd door een warme en toch eigentijdse sfeer. Noble is een toegankelijk restaurant, maar de lat ligt hoog. Wij bezorgen onze gasten een totaalbeleving, waarin oprechte persoonlijke aandacht net zo belangrijk is als de uitstekende culinaire kwaliteit van het menu. Happiness is enjoying food and more.

Werken bij Noble is onderdeel zijn van die ervaring en die overbrengen aan de gasten. Werken bij Noble is een culinair hoogstaand concept tot in de puntjes beheersen. Werken bij Noble is deel uitmaken van een dynamisch, enthousiast team in een jong, groeiend bedrijf. Werken bij Noble is een unieke ervaring!

Op de grens van stad en natuur staat een team van gepassioneerde professionals voor u klaar om u een fantastische culinaire beleving te bezorgen. Bij ons geen traditionele ‘losse’ gerechten, maar een eigentijdse ontdekkingstocht langs het beste wat de internationale keuken te bieden heeft. U kiest de volgorde, u bepaalt het tempo, het is uw avond.

Wist je dat?

Bij restaurant Noble staat immers maar één ding centraal: de smaak van genieten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster!

Activiteit

Beleef het Noble-Gevoel

Kom langs voor een rondleiding en ontdek meer over Noble.

Kom in de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur langs voor de rondleiding en beleef het echte Noble gevoel.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Restaurant Noble en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker bediening/Gastvrouw

(Demi) chef de partieContactinformatie

Restaurant Noble: 073-6132331