Menu

Veelzijdig en uitdagend werk in het gastvrije hart van Friesland.

De Pleats ligt in het hart van Friesland, in het mooie dorp Burgum. De Pleats is een familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Duursma. Inmiddels runnen zij samen met een team van 50 medewerkers alweer 21 jaar dit veelzijdige bedrijf. De Pleats noemt zichzelf ook wel een ‘multifunctioneel grand café’. De verschillende zalen (tot 350 personen), het restaurant, brasserie-gedeelte, kortom er is altijd reuring. In de Pleats draait het allemaal om gastvrijheid. Gastvrijheid voor de gasten, maar zeker ook voor haar medewerkers. Samen werken in een hecht team waar iedereen zijn kwaliteiten kan inzetten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training. De Pleats betaalt jongeren tot 19 jaar oud boven horeca cao. De Pleats is dagelijks geopend vanaf 07.30 uur, op zondag is het bedrijf gesloten.

Wist je dat?

In de afgelopen jaren heeft de familie Duursma de nodige ondernemersprijzen gewonnen. De Pleats is Green Key Goud en fairtrade gecertificeerd. Ook biedt De Pleats ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar familie Duursma noemt dit: ‘mensen met andere talenten’. Het bedrijf is een unieke combinatie van monument met een modern restaurantgedeelte.

Activiteit

Shake en proef je eigen BOBtail (alcoholvrije cocktail met biologische ingrediënten), een rondleiding en meet & greet met de Pleats crew

Geesje Duursma, eigenaar van de Pleats is de bedenker van de BOBtail. Een biologische en alcoholvrije cocktail.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Restaurant & Partycentrum de Plaets en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok

Full time bediening

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Giel Kloosterhof: gkloosterhof@depleats.nl of 0511461556