Menu

SVH Meestertour

Hi horecastudent! Ga jij in september tijdens de Week van de Horeca mee op bezoek bij de beste horecazaken? Doe mee aan de SVH Meestertour social challenge en maak kans op een tour langs dé Nederlandse topgastronomie! #winactie

Ga mee met exclusieve SVH Meestertour

Neem in de Week van de Horeca (18 t/m 23 september) met de SVH Meestertour  een kijkje in de keuken van SVH Meesters. Je proeft en ziet hoe het allemaal werkt op het allerhoogste niveau in de horeca. Als kers op de taart breng je een ‘supercool’ bezoek aan een SVH Meesterijsbereider en leer je hoe je het heerlijkste ijs maakt!

Dus wil jij inspiratie opdoen, vragen stellen en ondertussen genieten van fantastische smaken? Doe dan mee met de social challenge!

Hoe?

Zet jouw favoriete horecazaak op social media in de spotlights, word winnaar en ga mee op een meesterlijke tour!

Wie kan meedoen?

Alle studenten en leerlingen die een horecaopleiding (gaan) volgen kunnen meedoen aan de social challenge en maken kans mee te gaan op tour!

Hoe doe je mee? Heel simpel in 4 stappen!

Stap 1
Ga deze zomer op bezoek bij jouw favoriete horecazaak en laat zien waarom dit zo’n geweldige zaak is

Stap 2
Pak je telefoon, maak gave foto’s en video’s en deel het op jouw Instagram

Stap 3
Tag de horecazaak, @svh_horeca en @weekvandehoreca in al je berichten en Stories

Stap 4
Heb jij de meest creatieve en gelikete content gemaakt? Dan win je!

Doe deze zomer mee

Tot en met dinsdag 20 september kun je meedoen aan de social challenge en kans maken op 2 plekken in de tour. So let’s go!

Heb je vragen?

Stuur gerust een mailtje naar welkom@weekvandehoreca.nl of download de handige flyer hieronder om te delen met je klasgenoten en docenten! Neem in de Restaurant Krant alvast een voorproefje en lees hoe de tour vorig jaar was.