Menu

THE ROAST ROOM is de unieke vleesbelevenis van Nederland! In 2016, 2018 en 2019 zijn wij benoemend tot “Beste Vlees Restaurant van Nederland”. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kunnen onze gasten genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij! Daarnaast hebben wij twee bruisende terrassen, meerdere eigen evenementen gedurende de week en zijn wij een goed bereikbare evenementenlocatie gelegen in Amsterdam Zuid naast de RAI.

THE ROAST ROOM bestaat uit de Bar en de Rotisserie. De Bar is een brasserie-style restaurant op de begane grond. Denk hierbij aan grote lange tafels waarbij gasten gezellig bij elkaar kunnen aanschuiven, grote koperen biertanks, vitrines met vlees en desserts en een open keuken. De Rotisserie is ons fine-dining restaurant op de eerste verdieping. Onze gasten kunnen hier onder andere genieten van een uitgebreid a la carte menu en tafelbereidingen, een veelzijdige wijnkaart en zij hebben zicht op een open- en hout gestookte keuken. Daarnaast beschikt THE ROAST ROOM over een eigen slagerij die al het vlees voorziet dat wordt gebruikt in beide gedeeltes van het restaurant. De professionele slager staat hier dagelijks te werken en geeft gasten zo de mogelijkheid om vlees af te halen om thuis zelf te bereiden. 

Wist je dat?

Wist je dat? THE ROAST ROOM in de afgelopen vier jaar driemaal is uitgeroepen tot ‘Beste Vlees Restaurant’ van Nederland en dat wij naast ons zusterrestaurant ‘Vis aan de Schelde’ binnenkort een nieuw restaurant zullen openen genaamd ‘The Traveller’ 

Onze activiteit

Het Beste Vlees Restaurant van Nederland opent haar deuren!

Gedurende de Nationale Techniekdag zullen wij van 14:00 tot 16:00 onze deuren openen voor iedereen die geïnteresseerd is een bezoekje te brengen aan het ‘Beste Vlees Restaurant van Nederland’ en zich misschien wel bij ons enthousiaste team wilt voegen! 
Tijdens deze dag heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze eigen slagerij, de Roast Bar en onze Rotisserie waar u ons team aan de slag kunt zien en de mogelijkheid heeft een indruk van ons restaurant op te doen en uw vragen te stellen. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om met onze HR manager en Restaurant Managers te spreken omtrent ons product en eventueel de mogelijkheden binnen ons team en onze andere restaurants ‘Vis aan de Schelde’ en ‘The Traveller’ (coming soon).
Schrijf je nu in voor onze activiteit en laat ons weten dat je langs wilt komen! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

TOPvacatures

Medewerker bediening Fulltime/Parttime 

Supervisor F&B 

Ontdek hier onze vacatures

Contactinformatie
Mocht u vragen hebben omtrent onze activiteit dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@theroastroom.nl of te bellen naar 020-7239614