Menu

Hoe win je de titel 'Het leukste horecateam van Nederland'

Deelnemen aan de verkiezing voor het leukste horecateam is natuurlijk geweldig. Leuk voor je team én als extra recruitment aandacht voor jouw horecazaak. Afgelopen jaar stonden Suzie Q, De Gofslag en Van Rossum in de finale en werden alle teams als echte VIPS behandeld op de Gastvrijheidstop. Van Rossum nam de beker en waardecheque mee en kwam nog eens extra in de spotlight. 

Deelnemen aan de verkiezing is geheel kosteloos en kan nog tot de Week van de horeca in september. Maar.. hoe maak jij nou het meeste kans om in de finale te komen en kans te maken op de eerste prijs en € 1000,- om te besteden aan een teamuitje?

Wij delen graag drie tips met je om jouw inzending nog succesvoller te maken. Je aanmelding kan bestaan uit een leuke video, tekst of een andere creatieve manier. Laat juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn zien waarom jullie het leukste horecateam van Nederland zijn!

Laat de sfeer in je team zien via de aanmelding

Hoe verwelkomen jullie een nieuwe medewerker?

Wat maakt jullie nu écht het leukste horecateam?

Je hebt nog ruim de tijd om je aan te melden als team. Tijds de Week van de horeca tussen 18 en 23 september vinden de voorrondes plaats, met de finale tijdens de Gastvrijheidstop later in het jaar.