Menu

Het Gegeven Paard, Restaurant Danel en de Artiestenfoyer onder het dak van TivoliVredenburg

Wij zijn op zoek naar toppers voor de horecazaken onder het dak van TivoliVredenburg in hartje centrum Utrecht. Voor in de bediening & in de keuken!

TivoliVredenburg is een ‘muzikale stad-in-een-stad’. Met zes unieke zalen en meerdere horeca voorzieningen onder één dak, is ze het huis van en voor iedereen. Ze biedt een podium aan alle muzikale werelden, maar ook aan andersoortige unieke evenementen.

Het Gegeven Paard opende eind 2014 haar deuren en is het levendige grandcafé in de noordwest hoek van ons gebouw. Het heeft een capaciteit van meer dan 200 zitplaatsen binnen én buiten op het terras aan de Singel. Het team van enthousiaste medewerkers ontvangt zeven dagen per week bezoekers van TivoliVredenburg en andere liefhebbers van lekker eten en drinken. Onze keuken staat voor creatief, snel, eigentijds en smaakvol. We serveren onze gasten van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts lunch, barfood en diner.

Naast dit grandcafé opende we in het najaar van 2017 Danel. Het restaurant, geïnspireerd door de ‘Bistro Parisien’ en ontworpen door Concern uit Amsterdam, heeft net als Het Gegeven Paard een grote capaciteit om veel bezoekers en gasten te kunnen ontvangen. Danel presenteert een regelmatig wisselende kaart waarin elegante gerechten met klassieke Europese invloeden de boventoon voeren. Smaakvolle, eigentijdse gerechten met een hint naar Frankrijk.

Deze horeca outlets worden ondersteund door onze eigen centrale keuken (CK). De CK is verantwoordelijk voor de food  tijdens festivals en (zakelijke) evenementen. Daarnaast verzorgt de CK de food voor artiest en personeel die in de Artiestenfoyer rustig kunnen eten.

Wist je dat?

Wist je dat je als medewerker onder het dak van TivoliVredenburg leuke extra’s hebt zoals personeelskorting en de mogelijkheid om de programmering zelf te ervaren?!  

Activiteit

Altijd al willen leren hoe je een écht goede cocktail maakt? Cocktailmaster Jan vertelt je er alles over tijdens onze cocktailworkshop. Voorafgaand aan de workshop krijg je een kijkje achter de schermen van de horeca in TivoliVredenburg, het grootste muziekgebouw van Nederland. De activiteit duurt ongeveer van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Altijd al willen leren hoe je een échte goede cocktail maakt? Cocktailmaster Jan vertelt je er alles over tijdens onze cocktailworkshop. Voorafgaand aan de workshop krijg je een kijkje achter de schermen van de horeca in TivoliVredenburg, het grootste muziekgebouw van Nederland. De activiteit begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. De rondleiding zal beginnen in Het Gegeven Paard en aansluitend zal de cocktailworkshop worden gehouden in restaurant Danel. Meld je snel aan en hopelijk tot snel!

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar TivoliVredenburg en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Bedienende toppers

Zelfstandig werkend kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Noortje van Wegen: 030-7606836