Menu

Deze nieuwste, ultieme horeca-beleving in een schitterend gerestaureerd Rijksmonument uit 1762 behoort tot de top van Nederland.

Van Rossum is een vooruitstrevende onderneming met een trendsettend horeca-concept. Bedacht en opgericht door het creatieve ondernemersechtpaar Ed en Wieteke Breuren. Behalve een café, restaurant en een hotel heeft Van Rossum een inspirerend vergaderhuis en een eigen ecologische boerderij in de Woerdense Verlaat. Dit bedrijfsmodel bewijst dat het kan: werken met aandacht voor ‘zachte waarden’ (duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen) én tegelijkertijd commercieel succesvol zijn.

‘Genereuze gastvrijheid’ is het motto van de gemoedelijke Van Rossum. Voor gasten moet het een genot zijn. Dat kan alleen als zijn team gastheren- en gastvrouwen, ‘de familie van Rossum’, plezier hebben in hun werk; in het mensen ‘helemaal naar de zin maken’.

Van Rossum is gevestigd in Het Arsenaal Van Woerden, een robuust Rijksmonument uit 1762 dat er, sinds de zorgvuldige restauratie en duurzame verbouwing (2013-’14) schitterend bijstaat in het hart van de Middeleeuwse vestingstad.

Onder de karakteristieke oude eikenhouten balken mengt ouderwetse Hollandse gezelligheid zich op een natuurlijke manier met stijlvol, hedendaags comfort en warme gastvrijheid.

Op de begane grond bevinden zich het café en het restaurant met de hypermoderne open keuken naar New Yorks voorbeeld. Ook is hier de ontvangst van het Stadshotel; een intiem boutique hotel met 25 stijlvolle, weldadige suites.

Wist je dat?

De cirkel is rond

In de hele bedrijfsvoering, dus ook in die van het hotel, café restaurant en vergaderhuis gaan doelmatigheid, duurzaamheid en genereuze gastvrijheid hand in hand. Op de boerderij werken we vanuit het Permacultuur principe. Wat is Permacultuur? Permacultuur is een wetenschap voor het ontwerpen van de menselijke leefomgeving op een manier die ecologisch duurzaam en economisch stabiel is. Complexe ecosystemen in de natuur dienen hierbij als voorbeeld.

De familie van Rossum bestaat uit verschillende, gelijkwaardige mensen met ieder hun eigen unieke talent. We vullen elkaar aan. Iedereen werkt mee. Daarbij werken wij ook samen met instellingen uit de zorg. Met hen creëren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Activiteit

Presentatie, rondleiding en‘Van Rossum’s Meester-bbq-er’

Je wordt van harte welkom geheten met een welkomstdrankje en een presentatie door de eigenaar, Ed Breuren. Daarna laten we je in een uitgebreide rondleiding ons belevingsconcept zien. We sluiten gezellig en leerzaam af. Chef Dennis Scheepmaker geeft tijdens de bbq workshop ‘Van Rossum’s Meester-bbq-er’ handige en slimme tips. Tot ziens op…

Bereikbaarheid Woerden: op woon-werkverkeer afstand van alle grote steden. 10 minuten lopen van station NS.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Van Rossum Café, Restaurant, Stadshotel Woerden en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Medewerker Front Office

Teamleider Bediening

Bekijk hier alvast onze topvacatureContactinformatie

Jessica Jongen: jessica@vanrossumwoerden.nl of 0348-706500