Menu

Van Rossum Woerden finalist Leukste horecateam van Nederland

Met veel trots kondigen wij aan dat Van Rossum Woerden als eerste finalist is gekozen voor de verkiezing van Het leukste horecateam van Nederland. Juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn hebben tal van inzendingen bekeken en hebben met veel enthousiasme Van Rossum geselecteerd als finalist. 

” Het is weer een enorm genoegen geweest om de grote aantallen inzendingen te mogen zien, waarbij de creativiteit, maar vooral passie voor de horeca en aandacht voor elkaar ervan af spatte. Dat de horeca onwijs veel leuke horecateams kent is zeker, maar Van Rossum Woerden sprong er voor ons echt bovenuit met hun inzending. Je zag aan de video hoe enthousiast het team is, de aandacht die zij voor elkaar hebben, maar ook de aandacht vanuit het management voor alle medewerkers. Een terechte finalist!”, aldus een enthousiaste Patrick. 

 

 

Patrick Treichl
Milo Berlijn

” Deelnemen aan deze verkiezing is niet alleen goed voor je eigen team, maar draagt ook bij aan je positieve imago als werkgever én dankzij onze schaalkracht ook aan het positieve imago van onze mooie branche”, aldus Milo Berlijn. 

Deelnemen aan de verkiezing kan nog tot 8 oktober, aanmelden kan via deze site. De finale vindt plaats tijdens de Gastvrijheidstop op 8 november, waar de finalisten feestelijk in het zonnetje worden gezet.