Menu

Onderscheid door gastvrijheid, service en betrokkenheid

Service en betrokkenheid is en blijft de leidraad. Horecagroothandel VHC ActiFood uit het Friese Oosterwolde laat dag in dag uit zien dat het verschil kan worden gemaakt door op de juiste manier invulling te geven aan die begrippen. Met succes, want er rijden steeds meer auto’s rond met de opvallende geel-paarse kleuren in de provincies Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen en op weg naar de Waddeneilanden. Het eiland Terschelling wordt bevoorraad door VHC WaddenFood. Het assortiment van VHC ActiFood bestaat uit food, dranken, non-food, private labelproducten, speciale concepten en heel veel versproducten (vis, vlees, aardappelen, groente en fruit).

Het bedrijf is uitgegroeid naar een onderneming met 250 betrokken medewerkers en een groot wagenpark dat aan alle eisen van vandaag de dag voldoet. VHC ActiFood heeft een platte, flexibele organisatie, waardoor snel geschakeld en de klanten perfect bediend kunnen worden. Van directeur tot vrachtwagenchauffeur, iedereen werkt samen om het beste resultaat te behalen. In drukke periodes helpt het management zelf ook mee om de vrachtwagens te beladen. Waarom niet? Plezier in het werk staat dan ook voorop. Mede hierdoor kan VHC ActiFood ook die ideale partner zijn voor restaurants, brasseries, (eet)cafés, kantines, cafetaria’s, instellingen en bedrijfscateraars.

Verscentrum
Een belangrijk onderdeel van de onderneming is het verscentrum. In een pand van 3000 vierkante meter zijn een groente-afdeling, een groentesnijderij (Dijkstra Groenten en Fruit), een slager (Horecaslagerij De Vries), een visafdeling (Elzinga Visgroothandel) en een in- en uitgaande expeditie onder één dak te vinden. Het assortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de wensen van de hedendaagse consument, die bewust kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten.

Biologische groenten en vlees
Een voorbeeld van duurzaamheid op het gebied van versproducten is de samenwerking met het biologische groenteteeltbedrijf Botma Pleats. VHC ActiFood heeft een eigen demoveld, waarop biologische groentes worden geteeld. Het mooie is dat de klanten op hun beurt een goed en eerlijk verhaal kunnen vertellen aan hun gasten. Op het gebied van vlees is er nauwe samenwerking met de biologische leverancier Oer Fleis. De runderen (waaronder de Hereford koe) lopen in diverse natuurgebieden in Friesland, waardoor VHC ActiFood regionaal biologisch rundvlees aan het assortiment kan toevoegen.  

Experience Center

In de demokeuken en andere ruimtes van het pand worden workshops, masterclasses, trainingen en proeverijen gegeven, onder meer door de culinair specialist en de kwaliteitsmedewerkers. Door het toenemende belang van wijn in de horeca is een speciale ruimte , het Wine Experience Center, ingericht voor wijnproeverijen. In de horeca wil men graag advies over de juiste wijnen bij de hapjes die men wil serveren. Kennis van de wijnlanden, de soorten druiven en welke gerechten bij welke wijnen passen zijn zaken die vandaag de dag tot de basiskennis moeten behoren van de bediening in een restaurant. Klanten krijgen informatie in hun eigen pand, maar ook een wijnproeverij in Oosterwolde behoort tot de mogelijkheden.

Samenwerking
Via Horecawerf Noord-Nederland kan VHC ActiFood ook een totaaloplossing bieden als ondernemers vragen hebben op het gebied van huisvesting, keukenapparatuur, inrichting, huisstijl en diverse andere zaken waar ondernemers in de branche mee te maken krijgen. In de showroom, grenzend aan het pand van de horecagroothandel , zijn diverse opstellingen te zien die inspiratie bieden voor elke mogelijke horecagelegenheid, maar ook als het gaat om (bedrijfs)kantines of instellingen. Net als bij VHC ActiFood staat ook bij Horecawerf Noord-Nederland betrokkenheid en optimale samenwerking met de klant voorop.

Contactinformatie

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via: 0516-567107

info@actifood.nl of bezoek onze website: https://www.actifood.nl/

Volg ons op Social Media

Bezoek onze facebook pagina


Bezoek onze Linkedin pagina