Menu

Hoe vier jij de horeca mee, tijdens de Week van de horeca?

Yes, het is bijna zover, dé week voor de Nederlandse horeca en al haar medewerkers. Tussen 19 en 24 september vindt weer de Week van de horeca plaats; de grootste krachtenbundeling binnen de Nederlandse horeca waarin de horecaprofessional centraal staat. Elk jaar weer vinden er tijdens deze week diverse activiteiten plaats voor de horeca, en dóór de horeca. Het doel? Om gezamenlijk te laten zien hoe leuk en mooi het is om in te werken in de horeca én om al die horecatoppers nog eens extra in het zonnetje te zetten. 

Proost jij mee met je horecateam?

Dat wij als branche kampen met een personeelstekort is duidelijk, maar gelukkig werken wij er gezamenlijk aan om hier iets aan te doen. Samen laten wij zien dat de horeca vol plezier, afwisseling en leermomenten zit. Maar naast het enthousiasmeren van nieuwe medewerkers, is het behouden van je krachten net zo belangrijk. Neem dan tijdens de Week van de horeca nog even dat extra momentje met je team; zet ze nog eens goed in de spotlight, bedank ze en vier samen de Week van de horeca mee.

Ook L1NDA viert de horeca met je mee!

De horeca is een geweldige en veelzijdige branche om in te werken. Goede medewerkers zijn hierin onmisbaar en staan centraal deze week. Een slimme personeelsplanning helpt met het onderhouden van een blij team: je managet de verwachtingen van je personeel en creëert transparante communicatie naar hen toe. L1NDA’s motto is dan ook: mensen eerst, altijd! Vandaar dat L1NDA al sinds de start van de Week van de Horeca onze partner is. Neem je jouw team mee naar Gastvrij Rotterdam, om samen met L1NDA te proosten op de horeca? Zorg dan dat jouw zaken door blijven draaien. Maak je personeelsplanning compleet met L1NDA, en vul open diensten eenvoudig met de gratis YoungOnes koppeling. Zo kan jij samen met jouw team de horeca écht vieren!