Menu

Kom verder bij Albron Center Parcs Het Heijderbos!

Albron Center Parcs maakt elk verblijf bij Center Parcs helemaal compleet. Met eten en drinken van topkwaliteit, oprechte gastvrijheid en uitmuntende service zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Behalve bij Center Parcs, verzorgt Albron het eten en drinken bij o.a. bedrijven, overheden, musea, onderwijs- en zorginstellingen, feesten en evenementen.

Wist je dat?

Park Het Heijderbos is gevestigd in Heijen, provincie Limburg. Het park onderscheidt zich van andere parken door de Jungle Dome. Dit is een tropische jungle waarin kinderen kunnen spelen. Daarnaast is het mogelijk om in het Jungle Dome te overnachten in de zogeheten Cabana’s.
Op het park zijn vele activiteiten te ondernemen zo heeft het park een groot subtropisch zwembad en een bowlingbaan. Je kunt gaan paintballen, tennissen, voetballen, wandklimmen en nog veel meer sportieve activiteiten ondernemen op het park.

Activiteit

Kom verder bij Albron en ontdek Albron Center Parcs Het Heijderbos op de Nationale Techniekdag!

11:00 uur ontvangst met Koffie, thee en gebak

11:30 uur Rondleiding door de gehele Market Dome en alle restaurants

12:00 uur Horeca activiteit

13:00 uur mogelijkheid tot gesprek met verschillende functies

13:30/14:00 Afsluiting .

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar het mooie Albron Center Parcs Het Heijderbos en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Souschef

Medewerker Bediening Grand Café

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Lynn van den Elsen (HR-Adviseur): werkenbijheijderbos@albron.nl