Menu

Je kunt bij Bastion echt als een raket doorgroeien, en dat is enorm aantrekkelijk. Als ze zien wat je kunt is the sky the limit.

Welkom in de wereld van Bastion Hotels!

‘Lekker eten, lekker slapen” Daar staat Bastion Hotels voor. Maar achter deze belofte aan onze gasten gaat een bijzonder organisaties schuil. Want werk je bij Bastion, dan hoor je bij de Bastion familie! Zo voelen wij dat. Dat kan ook niet anders als je iedere dag samen voor nieuwe uitdagingen komt te staan en altijd op elkaar moet kunnen rekenen. We bouwen hard aan sterke en hechte teams. Want hechte teams zijn échte teams!

Waaruit deze teams bestaan? Uit superhelden en rockstars. Jongens en meiden die hun handen al standaard uit hun mouwen steken. Doeners! En terwijl ze met duizend en één dingen tegelijk bezig zijn, overzien ze het totale plaatje. Bij ons heb je niet één taak of één functie. Wij zijn allemaal allround doeners.

Je kunt wel zeggen dat werken bij Bastion Hotels een vak apart is en dat vraagt nog wat van onze medewerkers. Maar we geven ook veel terug. Zo proberen we ons werk effectief en efficiënt in te richten door duidelijke richtlijnen procedures. Je hoeft dan niet zelf voor alles het wiel opnieuw uit te vinden. Het kan maar duidelijk zijn, toch?

Maar het meest trots zijn wij op onze opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Doorleren en doorgroeien staan bij ons bovenaan ons prioriteiten lijstje. Of je nou net uit de schoolbanken komt of al wat werkervaring hebt opgedaan, bij ons blijf je leren. En leren = groeien!

Dit is de wereld van Bastion Hotels! Doe je mee?

Wist je dat?

Wij laten niet alleen onze medewerkers groeien. Ook onze hotels groeien. Er wordt druk gebouwd in Geleen om op 11 oktober 2019 met 91 deluxe kamers te kunnen openen.

Activiteit

Rondleiding

Krijg een rondleiding door heel het hotel van een manager. En maak kennis met de Bastion familie.

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar Bastion Hotel Almere en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Assistent Hotel Manager

Kok

Bekijk hier alvast onze topvacaturesContactinformatie

Angelique Kuyer (Assistent Personeelsmanager): 030-2671616 of WhatsApp 0619053833