Menu

Muller & Vakmanschap

Muller&Co is een jong en actief horeca bedrijf in bruisend Lansingerland! Te midden van een enthousiaste en veelzijdige bevolking opende ons bedrijf in 2015 haar deuren. Een gloednieuw pand met jaren 30 uitstraling in de oude dorpskern achter de kerk. Een echte eyecatcher (we hebben er meer trouwens) is onze binnentuin ! Een prachtige ruimte die plek biedt aan 200 gasten met eigen bar, keuken en toiletten , die doet denken aan de mediterraanse kust. Muller&Co is een bedrijf met voor ieder wat wils. Iedere dag open vanaf 09:00 voor ontbijt / lunch / diner / borrel. Onze zaal en binnentuin zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, particuliere feesten, thema avonden etc. Op vrijdag en zaterdag draaien er vanaf 21:00 DJ’s Het team is een enthousiaste groep mensen die een uitstekende mix vormen! 18 fulltimers en zo’n 25 parttimers zorgen ervoor dat Muller&Co staat waar het nu staat en willen nog steeds iedere dag een beetje meer en beter met elkaar !

Wist je dat?

Schiet op! Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar

Activiteit

Muller & vakmanschap! Wij organiseren deze dag diverse workshops die een inkijk geven in het werk bij Muller&Co en het vakmanschap algemeen!

9:30-12:00 doorlopende barista basis training

14:00-16:00 Basis taptraining

19:00-21:00 Basis Cocktail training

Ochtend en middag doen we in keuken snijtechnieken en maken we een a la carte gerecht

Benieuwd naar onze vacatures?

Neem je CV mee naar de mooie Brasserie en wijnbar Muller & Co en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures?

Topvacatures

Zelfstandig werkend kok

Barman

Bekijk hier alvast onze topvacaturesFacebook